Vijesti / Politika

REFORMISTI vs. ČEHOKOVCI

REAKCIJA REFORMISTA 'Jadno je da se gradonačelnik bavi ovakvim podmetanjima. Bolje da rješava stvarne probleme'

REAKCIJA REFORMISTA 'Jadno je da se gradonačelnik bavi ovakvim podmetanjima. Bolje da rješava stvarne probleme'
Reformisti/Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

- To je dokaz da nitko ne smije javno progovoriti o stvarnim problemima u Gradu te da svaki koji se usudi javno prozivati gradonačelnika treba biti ocrnjen i kažnjen...

- Narodna stranka - Reformisti kao ozbiljna politička stranka odbacuje ovakve insinuacije i niska politička podmetanja našem članu, predsjedniku Vijeća 3. mjesnog odbora, Nenadu Koščaku koji je kao nositelj liste ponovo na izborima osvojio apsolutnu većinu, što znači da su njegov rad u prošlom mandatu prepoznali građani te su ga ponovno izabrali za predsjednika, što očito boli gradonačelnika Čehoka - stoji u uvodnom dijelu priopćenja te stranke koji smo primili.

Reakcija je to na jučer objavljen tekst Čehokovci optužuju: 'Koščak je vrijeđao Kobzineka', on kaže: 'Nismo ni razgovarali'. Nezavisna lista dr.sc. Ivana Čehoka, odnosno Dejan Kovačić u njezino ime, poslala je priopćenje u kojem se člana stranke Reformisti optužuje za 'verbalno vrijeđanje' i - 'potencijalni fizički nasrtaj'. 

Vezana vijest:

Dominik Kobzinek, Nenad Koščak 'POTENCIJALNI FIZIČKI NASRTAJ' (!?) Čehokovci optužuju: 'Koščak je vrijeđao Kobzineka', on kaže: 'Nismo ni razgovarali'

- G. Kobzinek, nakon što mu je ukazano povjerenje od strane Reformista, nije imao ni hrabrosti, a ni moralne odgovornosti obavijestiti čelništvo organizacija o svom odlasku već je licemjerno u tišini prešao na Čehokovu listu po čemu se savršeno uklapa u profil Čehokove ekipe. O istome smo saznali iz medija te smo pokrenuli njegovo izbacivanje iz stranke - stoji dalje u priopćenju Reformista.

Dodaju kako je riječ o 'niskom i krajnje bezobraznom potezu, koji je još k tome i odobren od strane gradonačelnika Čehoka'.

- To je dokaz da nitko ne smije javno progovoriti o stvarnim problemima u Gradu te da svaki koji se usudi javno prozivati gradonačelnika treba biti ocrnjen i kažnjen. Jadno je da se gradonačelnik Grada Varaždina bavi ovakvim podmetanjima i prljavštinama - ističu.

- Bilo bi dobro da se gradonačelnik bavi stvarnim problemima poput bala smeća na ulazu u grad, potencijalnim bankrotom Grada Varaždina i nanesenim višemilijunskim štetama nastalih zbog privatnih interesa njega i njegovih pajdaša, a ne tko se s kim nalazi u kafićima - stoji u zaključnom dijelu priopćenja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video