Vijesti / Politika

Novi početak

PODIJELJENI ŽIVI ZID Bunjac: 'Palfi je aktivirala svoj mandat, od 18. lipnja više nisam saborski zastupnik'

PODIJELJENI ŽIVI ZID Bunjac: 'Palfi je aktivirala svoj mandat, od 18. lipnja više nisam saborski zastupnik'
Patrik Macek/Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Međimurje dobiva Beličanku u Saboru.

Vladimira Palfi aktivirala je svoj mandat, poručio je na Facebooku Branimir Bunjac, bivši član Živog zida i trenutni saborski zastupnik.

Bunjac je napisao kako će 18. lipnja prestati biti saborski zastupnik. - Vrijeme je za novi početak - stoji u objavi Branimira Bunjca.

Bunjac je u razgovoru za Večernji list rekao kako se na dnevnoj bazi čuje s Ivanom Pernarom koji je također izašao iz Živog zida. Rekao je kako se 'politički razumiju 90%'.

- Kad se sjetim naše suradnje u Saboru izuzetno sam ponosan. Bilo je legendarnih trenutaka kada smo nas dvojica sami doslovce matirali HDZ i SDP koje smo izluđivali neoborivim argumentima. Nova stranka je svakako opcija, ali treba sjesti i razgovarati. Ni slučajno ne smijemo ponoviti organizacijske pogreške koje su u konačnici torpedirale Živi zid - kazao je Bunjac.

Nedavno je poručio i kako je dao '100 posto sebe u Saboru'. - Izazvao sam HDZ i Plenkovića na otvorenu borbu, govorio posve drugačije od mainstreama, zastupao birače koji žele istinske promjene. Također sam ponosan da sam se odupro vlastitoj stranci čim je izdala ono za što se deklarativno zalagala - napisao je na Facebooku.

Poručio je i bankarima i 'ostalima'. - Nste nas se riješili, vratit ćemo se još jači, ne brinite - poručio je.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!