Vijesti / Politika

kaznena prijava

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac kazneno prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi i prijetnji stražarima

Saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac kazneno prijavljen zbog prisile prema službenoj osobi i prijetnji stražarima
Patrik Macek/PIXSELL

Podsjetimo, tijekom noćne rasprave u Saboru s 4. na 5. travnja zastupnika Živog zida Ivana Pernara iz sabornice je izbacila straža, a njegov stranački kolega Bunjac nakon toga je izgubio živce

Saborski zastupnik Živog zida iz Međimurja Branimir Bunjac kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu zbog prisile prema službenoj osobi i prijetnji trojici stražara.

Podsjetimo, tijekom noćne rasprave u Saboru s 4. na 5. travnja zastupnika Živog zida Ivana Pernara iz sabornice je izbacila straža, a njegov stranački kolega Bunjac nakon toga je izgubio živce.

Ivan Pernar govorio je o Ivi Sanaderu pozivajući ga da prestane šutjeti i progovori o HDZ-ovim crnim fondovima, a zbog toga je dva puta dobio opomenu. Nakon što je izbacio Pernara, potpredsjednik Sabora Milijan Brkić opomenu je dao i Branimiru Bunjcu koji ga je prozvao za povredu Poslovnika jer je "kukavički poslao stražu da izbaci Pernara". Do verbalnog sukoba sa stražarima došlo je jer su mu, kako tvrdi Bunjac, uzeli mobitel iz ruke.

– Dosta toga, sram vas bilo – nemate pravo na to. Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se – nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće, mrš! Majmune jedan – galamio je na stražu koja je iznosila Pernara.

- Iz nekog razloga straža je nasrnula i na mene i otela mi mobitel iz ruke iako su u tom trenutku svi zastupnici snimali incident. Potom su doslovno počeli savijati ruke i gušiti zastupnika. U strahu za zdravlje kolege intervenirao sam da ga zaštitim - rekao je poslije Bunjac.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video