Vijesti / Politika

POLITIKA I TANKI ŽIVCI

POVIŠENI TONOVI Pogledajte kako Habijan viče na Martinčević: 'Oduzimam Vam riječ, izvolite sjesti! Dosta je bilo!'

POVIŠENI TONOVI Pogledajte kako Habijan viče na Martinčević: 'Oduzimam Vam riječ, izvolite sjesti! Dosta je bilo!'
Varaždinski.hr

- Nemojte se derat' na mene! Ako ne znate voditi sjednice, odite doma! - uzvratila mu je Martinčević.

Jučer su Reformisti napustili sjednicu Gradskog vijeća, danas su zatražili hitnu ostavku predsjednika Vijeća Damira Habijana, koji je i predsjednik gradskog HDZ-a.

Vezana vijest:

Natalija Martinčević, Damir Habijan GRADSKO VIJEĆE EPILOG SUKOBA Reformisti traže ostavku Damira Habijana na funkciju predsjednika Gradskog vijeća! Naveli su čak šest razloga

Sukob između Habijana i Natalije Martinčević na sjednici je započeo još tijekom rasprave o izvješću o radu gradonačelnika. Martinčević je tada uložila prigovor ustvrdivši da joj Habijan nije dozvolio da raspravlja o toj temi, dok je on tvrdio da se gradska vijećnica nije bavila tom točkom dnevnog reda.

Nakon toga je za govornicu izašao gradonačelnik Ivan Čehok koji je, na svoj poslovično 'osebujan' način, dao svoje viđenje političkog rada Natalije Martinčević. Za rečeno je Martinčević ustvrdila da je laž te je potom došlo do verbalnog sukoba između nje i Habijana.

Predsjednik Gradskog vijeća pritom je bitno povisio glas i promijenio ton komunikacije.

- Oduzimam vam riječ. Oduzimam vam riječ, izvolite sjesti! Dosta je bilo ovakvog ponašanja! Dosta je bilo, izvolite sjest'. Izvolite sjest'! - ponavljao je Habijan.

- Nemojte se derat' na mene! Ako ne znate voditi sjednice, odite doma! - uzvratila mu je Martinčević.

Kako je to izgledalo, možete pogledati na snimci sa sjednice. Video u nastavku kreće u trenutku kada Martinčević odgovora Čehoku i ulazi u sukob s Habijanom. U slučaju da na vašem uređaju video ne kreće od toga trenutka, 'premotajte' na 3:07:55.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!