Vijesti / Politika

MLADI I POLITIKA

HDZ UZVARAĆA SDP-U 'Mladi ne trebaju politikanstvo, već učinkovito rješavanje problema'

HDZ UZVARAĆA SDP-U 'Mladi ne trebaju politikanstvo, već učinkovito rješavanje problema'
HDZ Varaždinske županije

- Mladi mladima prije svega trebaju nuditi aktivnosti i projekte koje su spremni i imaju znanja i sposobnosti da provode - poručuju iz HDZ-a.

Grad Varaždin 5. veljače objavio Javni poziv za isticanje kandidatura za dodatni izbor četiri člana i zamjenika Savjeta mladih Grada Varaždina te je odbio kandidate predložene od strane SPD-a i Reformista.

Nakon što su iz SDP-a poručili kako je izbacivanje njihovih kandidata bilo nepošteno, priopćenjem se oglasila i mladež HDZ-a.

Kod prijave mladih koji žele participirati u radu savjeta na bilo kojoj razini, glavni preduvjet su aktivnosti te mlade osobe, ali i ono što nude u programu, stav je to mladeži HDZ-a Varaždinske županije.

U nastavku u potpunosti prenosimo priopćenje.

'Mladi mladima prije svega trebaju nuditi aktivnosti i projekte koje su spremni i imaju znanja i sposobnosti da provode. Glavni cilj je da oni koji žele u savjete mogu i znaju pomoći svojim mladim kolegama što je i osnovni razlog ovakvog okupljanja mladih kroz savjete.

Ono što mladi ne trebaju je svakako politikantstvo i nabacivanje političkim frazama što je nažalost dosadašnji rad i angažman mladog kolege, potpisnika priopćenja.

Naime, iako ima velike mogućnosti da kroz Savjet mladih Varaždinske županije pokrene mnoge teme i rješavanje problema mladih u Županiji, pa tako i gradu Varaždinu, dosada je njegov rad i angažman jedak nuli. Nakon što je dobio priliku i povjerenje da kroz svoj rad pokrene nešto za mlade ništa se nije dogodilo, a sada još dijeli lekcije drugima.

Što se tiče navoda u priopćenju o 'možebitnoj političkoj pozadini' treba istaknuti da je mladih kolega, koji je član SDP-a, predsjednik Savjeta mladih Varaždinske županije u kojoj vlast obnašaju Reformisti i Hrvatska demokratska zajednica. Tako je već gotovo dvije godine i nitko mladom kolegi nije ništa prigovorio na njegovu stranačku pripadnost, a kamoli nešto drugo.

No, još uvijek svi, a posebice njegovi mladi kolege, čekamo da kroz Savjet mladih pokrene barem nekakvu vrstu aktivnosti', stoji u priopćenju.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video