Vijesti / Politika

GRADSKO VIJEĆE

Miroslav Marković (SDP) novi je član Gradskog vijeća, HNS negoduje

Miroslav Marković (SDP) novi je član Gradskog vijeća, HNS negoduje
Varaždinski.hr

Budući da dogovor nije postignut, prema zakonu u Gradsko vijeće ulazi prvi sljedeći kandidat na listi. Tako je Mandatna komisija potvrdila Miroslava Markovića kao novog člana Gradskog vijeća.

Predsjednik varaždinskog SDP-a Miroslav Marković novi je član Gradskog vijeća. On zamijenio HNS-ovog vijećnika Nikolu Plavca, koji je 31. prosinca podnio ostavku na mandat.

Vezana vijest:

Miroslav Marković, Enriko Parlaj KOALICIJSKI 'PARTNERI' SDP i HNS 'zaratili' oko novog člana Gradskog vijeća. Nikola Plavec odlazi, tko će ga zamijeniti?

Plavec je bio kandidat na zajedničkoj izbornoj listi HNS-a, SDP-a, HSS-a i HSU-a. Prijedlog HNS-a bio je da Plavca zamijeni HNS-ov predstavnik, no SDP je imao svoj prijedlog i svoje obrazloženje.

Tako je SDP rekao da partnerstvo, HNS-ovom krivnjom, više ne postoji pa time nije pristao na HNS-ov prijedlog. Marković je bio prvi sljedeći kandidat na izbornoj listi te je upravo on predložen za novog člana Gradskog vijeća.

Kako dogovor nije postignut, prema zakonu u Gradsko vijeće ulazi prvi sljedeći kandidat na listi.

Vezana vijest:

Enriko Parlaj GRADSKO VIJEĆE Parlaj o 'krađi mandata': 'Kad uzimaš nešto što nije tvoje i kad to radiš svjesno, što si onda?'

Tako je Mandatna komisija potvrdila Miroslava Markovića kao novog člana Gradskog vijeća.

Danas se o toj temi očitao i HNS, evo što kažu u stranci...

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video