Vijesti / Politika

NOVI TRANSFER?

Grmoja tvrdi da će i Habek prijeći Bandiću, on odgovara: 'Ne razmišljam o novom klubu'

Grmoja tvrdi da će i Habek prijeći Bandiću, on odgovara: 'Ne razmišljam o novom klubu'
Patrik Macek/PIXSELL

- Habek drži kvorum, novi Bandićev igrač - dovikivao je Grmoja dok je oporba napuštala sabornicu...

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja danas je na konferenciji za medije kazao će bivši SDP-ovac, a sada nezavisni zastupnik Mario Habek, sljedećeg tjedna ući u saborski klub stranke Milana Bandića nakon što je to danas učinila bivša SDP-ovka Milanka Opačić. 

Habek je za Vijesti.hr demantirao tu Grmojinu tvrdnju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kao što sam već rekao, ne ulazim niti u jednu stranku i trenutno ne razmišljam o ulasku u bilo koji klub - kazao je Habek.

'Habek drži kvorum, novi Bandićev igrač'

Nikola Grmoja i tijekom današnjeg je glasovanja u Saboru prozvao Habeka da je već prešao među vladajuće i da im drži kvorum.

- Habek drži kvorum, novi Bandićev igrač - dovikivao je Grmoja dok je oporba napuštala sabornicu pokušavajući srušiti kvorum, komentirajući činjenicu da je Habek ostao sjediti u zastupničkoj klupi.

'Ne znam hoću li ući u neki drugi klub'

Habek je prije dva tjedna objavio da odlazi iz stranke te je tada, kao i danas nakon Grmojine tvrdnje, kazao da će biti nezavisni zastupnik i da ne namjerava ulaziti niti u jednu stranku, no ostavio je otvorenu mogućnost da uđe u neki drugi klub zastupnika.

Vezana vijest:

Mario Habek NEZAVISNI HABEK Mario Habek napustio SDP: 'Ovo nije stranka u kakvoj želim biti, saborski mandat ne namjeravam vratiti'

- Ne znam hoću li ući u neki drugi klub. Pokušat ću djelovati kao nezavisni zastupnik. Ako ću moći tako djelovati, djelovat ću, možda završim u nekom Klubu, ali u drugu stranku neću ulaziti - rekao je tada Habek.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video