Vijesti / Politika

PROMJENA STRANKE

POLITIČKI TRANSFER Tridesetak mladih Reformista pridružilo se HNS-u

POLITIČKI TRANSFER Tridesetak mladih Reformista pridružilo se HNS-u
HNS Varaždinske županije

Dolaskom mladih u HNS stranka još više jača, poručio je član predsjedništva HNS-a i predsjednik podružnice Sračinec Božidar Novoselec...

Na subotnjoj sjednici Mladih HNS-a Varaždinske županije, objavljeno je da je u redove HNS-a prešlo 30 mladih Reformista.

- Što smo radili, zašto su nas Reformisti razočarali - nisu nam dali priliku za rast, razvoj, političko djelovanje. I zbog takvih okolnosti smo se okrenuli stranci koja nam nudi mogućnost političkog djelovanja, rada na konkretnim projektima za mlad. Svako naše mišljenje bilo je ismijano i neprihvaćeno od strane nadređenih odnosno supružnika Paljak, koji stranku u Sračincu vode kao obiteljski biznis što očito žele i s općinom opstruirajući sve projekte koje netko drugi predloži. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako smo bili u Reformistima kroz udrugu mladih koja djeluje u Općini Sračinec svoje ideje smo predstavili općinskoj vlasti na čelu s načelnikom Božidarom Novoselcem koji nas je podržao i izrazio oduševljenje idejama, a sve u cilju da se upotpuni sadržaj za mlade i podigne kvaliteta života svih žitelja Općine Sračinec  te smo već ove godine organizirali teniski turnir i ROCK 'n' BERR FEST. U HNS-u smo prepoznali ljude koji su spremni saslušati nas mlade i podržati nas u idejama - izjavio je Luka Vinter.

Dolaskom mladih u HNS stranka još više jača, poručio je član predsjedništva HNS-a i predsjednik podružnice Sračinec Božidar Novoselec.

- Ulazak tridesetak bivših mladih Reformista na čelu s Lukom u HNS izrazito me veseli jer moram podsjetiti da sam Luku prepoznao kao potencijal prije nekoliko godina kroz njegov angažman u obilježavanju Svečane sjednice Općinskog  vijeća i drugih općinskih događanja. Mladi HNS-a Sračinec prije 20 godina su organizirali koncerte  AZRA-e, Hladnog piva, Let 3 i bili vrlo aktivni. Vjerujem da ovim ulaskom kreće nova era mladih u HNS-u koji će biti pokretači i realizatori novih ideja i aktivnosti za mlade kao i sve žitelje općine Sračinec - zaključio je Novoselec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video