Vijesti / Politika

VŽ OTPAD

Nacionalni SDP o balama: 'Nećemo komentirati Habijanovu izjavu, svatko ima pravo na svoje mišljenje'

Nacionalni SDP o balama: 'Nećemo komentirati Habijanovu izjavu, svatko ima pravo na svoje mišljenje'
Varaždinski.hr / PIXSELL

- Povodom jučerašnje presude protiv Ive Sanadera podsjetili smo na 25 najvećih afera HDZ-a 'teških' milijarde kuna te i dalje ostajemo pri svemu napisanom, kažu u SDP-u.

Nacionalni SDP neće komentirati izjavu Damira Habijana o tome tko je odgovoran ili nije odgovoran za bale u Brezju. Takav smo odgovor dobili na naš upit, nakon što je jučer Habijan reagirao na istup Davora Bernardića na društvenim mrežama.

Podsjetimo, pri nabrajanju HDZ-ovih afera Bernardić je spomenuo i aferu 'VŽ OPTAD', tešku 220 milijuna kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Habijan mu je odgovorio da HDZ nema nikakve veze s tom pričom, štoviše, da s aktualnom gradskom vlašću radi na rješavanju problema.

Vezana vijest:

AFERA 'VŽ OTPAD' SDP bale u Brezju nazvao HDZ-ovom aferom, Habijan poručio Bernardiću: 'Ovo je nadmašilo izjavu o lijepom Zagrebu po kiši'

Iz središnjice stranke danas smo dobili sljedeći odgovor, potpisan sa SDP Komunikacije:

- Predsjednik SDP-a Davor Bernardić neće komentirati izjave, odnosno Facebook statuse predsjednika varaždinskog HDZ-a, gospodina Damira Habijana. Kao stranka iznijeli smo stav, koji je ujedno i stav predsjednika SDP-a, na našim profilima na društvenim mrežama, povodom jučerašnje presude kojom je bivši predsjednik Vlade iz redova HDZ-a Ivo Sanader zbog ratnog profiterstva nepravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora. U statusu smo naveli 25 najvećih afera HDZ-a 'teških' milijarde kuna te i dalje ostajemo pri svemu napisanom. Gospodin Habijan, kao uostalom i bilo tko drugi, ima pravo na svoje mišljenje i izražavanje neslaganja s našim stavom. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video