Vijesti / Politika

POLITIČKA PREVIRANJA

HABEK U REFORMISTIMA? Čačić: 'Nismo još razgovarali, ali je dobrodošao'

HABEK U REFORMISTIMA? Čačić: 'Nismo još razgovarali, ali je dobrodošao'
Marko Jurinec/PIXSELL, Varaždinska županija

- Mogu samo reći da je dobrodošao. Ako se odluči nastaviti političko djelovanje u suradnji s nama, stranački će nas to svakako veseliti i ojačati - kazao je Radimir Čačić na eventualni Habekov dolazak u Reformiste...

Varaždinski župan i predsjednik Reformista Radimir Čačić komentirao je najave da bi se Mario Habek, koji je objavio da napušta SDP, mogao pridružiti Reformistima.

Čačić je, odgovarajući na novinarsko pitanje ima li istine u najavama da bi se Habek mogao pridružiti Reformistima, naglasio da uopće nije bio upoznat s time da je on odlučio napustiti SDP.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Uloga medija je da budu bolje informirani od mene i to se evo pokazuje i na ovom primjeru. Nisam znao da je Habek istupio iz SDP-a. Znam da je tu bilo određenih razmimoilaženja i nekakvih trzavica, no nisam znao da je napustio stranku - kazao je žuan Čačić.

Vezana vijest:

Mario Habek NEZAVISNI HABEK Mario Habek napustio SDP: 'Ovo nije stranka u kakvoj želim biti, saborski mandat ne namjeravam vratiti'

Habek je, dodao je, vrlo ugledan zastupnik i osobno sam s njim do sada jako dobro surađivao, još od vremena Milanovićeve Vlade, pa i prije toga.

- Na kraju krajeva imao sam prilike prije jedno desetak godina zajedno s njim prvi, a nadam se i posljednji put letjeti paragliderom. Mogu samo reći da je dobrodošao. Ako se odluči nastaviti političko djelovanje u suradnji s nama, stranački će nas to svakako veseliti i ojačati, a ako ne, ne sumnjam da ćemo dobro surađivati bez obzira na to gdje će nastaviti političko djelovanje - naglasio je Čačić.

Novinari su ga pitali i je li već razgovarao s Habekom o eventualnoj suradnji.

- Ovo mi je doista prva vijest tako da nismo još razgovarali, ali hoćemo - poručio je Čačić.

Vezana vijest:

Habek - Vupora HABEKOV ODLAZAK REAKCIJA Županijski SDP: 'Pozivamo kolegu Habeka da vrati mandat stranci'

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video