Vijesti / Politika

PRIVATNO ILI JAVNO?

SDP o Habijanovoj falusnoj 'instalaciji': 'Neka ispuni svoja predizborna obećanja umjesto što nas sramoti pred cijelom Hrvatskom'

SDP o Habijanovoj falusnoj 'instalaciji': 'Neka ispuni svoja predizborna obećanja umjesto što nas sramoti pred cijelom Hrvatskom'
Varaždinski.hr

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila vijest o videu snimljenoj na nekoj momačkoj večeri, a na kojem je bio i Damir Habijan, HDZ-ov predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina. Na te se objave danas osvrnuo Miroslav Marković, predsjednik varaždinskog SDP-a.

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila vijest o videu snimljenoj na nekoj momačkoj večeri, a na kojem je bio i Damir Habijan, predsjednik varaždinskog HDZ-a i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina. Na te se objave danas osvrnuo Miroslav Marković, predsjednik varaždinskog SDP-a. 

- Imali smo priliku vidjeti kako se Habijan dobro zabavlja s muškom ekipom. Video uradak popraćen slikama na kojima Habijan pokazuje srednji prst i dio je žive 'instalacije' muškog falusa može nekome biti simpatičan i zanimljiv. Pa se tako dopao i Šprajcu, koji je tu priču digao na nacionalnu razinu. Međutim... - započeo je Marković, dodavši da je Habijanova stvar što radi u svome privatnome životu, ali nije više njegova stvar kad to bude objavljeno u javnosti.

a4bdc5ab92e4115067ddee6d0fa8bec9.jpg?v=2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Habijan obnaša funkciju predsjednika Gradskog vijeća kao javna osoba koja preko svoje funkcije predstavlja Grad i njegove građane i za tu funkciju će u svome mandatu dobiti više od 200.000 kuna iz gradskog proračuna, kojeg pune ti isti građani koje predstavlja. Ako tome dodamo i skoro 50.000 kuna godišnje za članstvo u Nadzornom odboru Termoplina, kojem je Grad većinski vlasnik, onda dolazimo do cifre koju mnogi mogu samo sanjati - iznio je Marković.

Pozvao je Habijana da ispuni svoja predizborna obećanja.

- Umjesto da pokuša odraditi svoja predizborna obećanja o ukidanju naknade članovima Gradskog vijeća i preusmjeravanju tih sredstava na smanjenje cijene dječjih vrtića, kao i za božićnice i uskrsnice za naše umirovljenike, on nas svojim ponašanjem sramoti pred cijelom Hrvatskom. I za to prima onu istu naknadu koju je obećao ukinuti - poručio je Miroslav Marković.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!