Vijesti / Politika

GRADONAČELNIKOV ODGOVOR

O PRESUDI Čehok odgovorio HNS-u i SDP-u: 'Neka se pokriju grobnom tišinom! Kad presuda bude pravomoćna, znat ću što treba činiti'

O PRESUDI Čehok odgovorio HNS-u i SDP-u: 'Neka se pokriju grobnom tišinom! Kad presuda bude pravomoćna, znat ću što treba činiti'
Varaždinski.hr

Gradonačelnik Čehok odgovorio je onima koji spominju kako bi bilo moralno da podnese ostavku...

- HNS i SDP bi se trebali pokriti grobnom tišinom! - tako je Ivan Čehok komentirao reakcije tih stranaka na jučer izrečenu nepravomoćnu presudu.

Vezana vijest:

Ivan Čehok, Davor Patafta_suđenje 2018_zemljista SUĐENJE U ZAGREBU PRESUDA Čehoku dvije godine zatvora, Patafti godina i osam mjeseci!

Podsjetimo, prema toj je presudi Čehok kažnjen s dvije godine zatvora, nakon čega su članovi navedenih stranaka tražili njegovu ostavku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- To su ljudi koji su nakon moje ostavke izvrgli Grad milijunskim i milijunskim tužbama. Vjerojatno smo jedini grad na svijetu koji ima dva obveznopravna odnosa za zbrinjavanje bala - važeći ugovor po presudi Vrhovnog suda i koncesiju. I jedni i drugi nas sad tuže za stotine milijuna kuna. Sve je to politika HNS-a i SDP-a - nastavio je Čehok.

Nikakve štete nije bilo s ugovorom koji je sklopljen 2008. godine, kazao je gradonačelnik.

Vezana vijest:

Presuda Čehoku REAKCIJA SDP-A Marković (SDP): 'Čehok treba dati ostavku bez obzira na to što je presuda nepravomoćna'

- Da se taj ugovor poštivao, bala ne bi bilo. Danas imamo dvije tužbe zahvaljujući njihovoj politici, viešmilijunske štete, a bale i dalje na istom mjestu! Sad moramo ppronaći načina da izađemo iz tih postupaka, to nije lako.

Komentirao je Čehok i jučerašnju presudu.

- USKOK i sud su me oslobodili za tri točke, a ostale su dvije koje se odnose na vještačenje, s kojim ja nemam apsolutno nikakve veze. I to na vještačenje koje je prethodno sud sam odbacio i zatražio nova. Zašto je to tako, ne znam, no podnijet ću žalbu.

Vezana vijest:

HNS JOŠ REAKCIJA HNS: 'Čehok treba odstupiti, Varaždinci nisu zaslužili da Varaždin ponovo postane grad slučaj'

- Kad presuda bude pravomoćna, budite sigurni da ću znati napraviti što treba u takvim okolnostima - dodao je.

Zamjenik gradonačelnika, Zlatan Avar, dodao je da nitko ne spominje direktnu štetu koja je nastala gubljenjem 35 milijuna kuna od strane Fonda.

- Pokrenut ćemo sve pravne radnje za one koji su to uzrokovali kako bi štetu nadoknadili. Za koji dan, najkasnije u ponedjeljak, tužit ćemo Gorana Habuša, Branku Matavulj i Vladu Vlašića - zaključio je.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci