Vijesti / Politika

NEPOMIRLJIVI

SDP OŠTRO NA ČEHOKA 'Gradonačelnik kaže da djeci ne treba Građanski odgoj. Da, zato da jednoga dana ne bi znali prepoznati takve poput njega!'

SDP OŠTRO NA ČEHOKA 'Gradonačelnik kaže da djeci ne treba Građanski odgoj. Da, zato da jednoga dana ne bi znali prepoznati takve poput njega!'
Varaždinski.hr

Varaždinski SDP oglasio se objavom na društvenim mrežama, pod naslovom "Da završimo priču o Dravskim bazenima i 'Pričam ti priču o nostalgiji' gradonačelnika Ivana Čehoka'.

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Varaždina oko dvije teme najviše su se uzburkali duhovi i povisivali se tonovi. Bilo je to u sklopu rasprave oko novog sustava naplate i odvoza otpada te oko kupnje Dravskih bazena.

Vezana vijest:

Dravski bazeni PREDZADNJI KORAK IZGLASANO JE Grad kupuje Dravske bazene od Turista. Koštat će 2 milijuna kuna

Oporbeni SDP-ovci Neven Bosilj i Bruno Ister imali su niz pitanja i primjedbi, no gradonačelnik Ivan Čehok u svome prepoznatljivom stilu više ili manje konkretno odgovorio je, ili nije odgovorio, na pitanja. No zato je često povisivao ton i pozivao se na prošlost, ne skrivajući pritom animozitet prema SDP-u. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čini se kako to nije baš najbolje sjelo SDP-ovcima, koji su se danas oglasili prilično oštrom objavom na društvenim mrežama, pod naslovom "Da završimo priču o Dravskim bazenima i 'Pričam ti priču o nostalgiji' gradonačelnika Ivana Čehoka'.

Vezana vijest:

Čehok o odvozu otpadu GRADSKO VIJEĆE OTPAD Burna rasprava, Čehok umirivao građane: 'Nitko vas neće kažnjavati! Nitko se neće igrati smetlarske policije!'

- Znate li tko je 2006. zatvorio Dravske bazene? Nije 'nesposobna bivša vlast', nego upravo Ivan Čehok, tadašnji i (nažalost) sadašnji gradonačelnik Varaždina. Upravo onaj koji je jučer drvljem i kamenjem na konkretna pitanja naših vijećnika Nevena Bosilja i Brune Istera oko financiranja obnove bazena i pitanja oko katastrofalnog načina uvođenja odvoza otpada i povišenja cijena usluga odgovarao vraćanjem u prošlost, spominjanjem bivšeg režima, Ivice Račana, partije pa čak i uvlačeći imena psa našeg vijećnika Nevena Bosilja u svoju 'raspravu'. Jučer se na Gradskom vijeću u punom sjaju mogla vidjeti na djelu njegova plitka populistička demagogija koja uključuje prozivanje i pozivanje nekakvih duhova prošlosti umjesto konkretnih i argumentiranih odgovora na ista takva pitanja naših vijećnika. Na SDP-ovu inicijativu hoće li Varaždin u osnovne škole uvesti Građanski odgoj i obrazovanje, gradonačelnik je rekao da to našim građanima i našoj djeci ne treba. Naravno da im ne treba, jer kad bi našoj djeci omogućili Građanski odgoj i obrazovanje, ta djeca kad bi odrasla i postali građani Varaždina, znali bi prepoznati ljude kao što je Ivan Čehok - poručili su varaždinski SDP-ovci.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video