Vijesti / Politika

POLITIKA I BIZNIS

Zlatan Avar primio predstavnike Svjetske banke, došli su vidjeti koji je potencijal grada

Zlatan Avar primio predstavnike Svjetske banke, došli su vidjeti koji je potencijal grada
Grad Varaždin

Varaždin je jedno od područja u Hrvatskoj na kojem Svjetska banka želi unaprijediti svoje djelovanje, izvijestili su iz Grada.

Predstavnike Svjetske banke u Hrvatskoj u ponedjeljak je u Gradskoj vijećnici primio zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar, izvijestili su iz Grada Varaždina.

Izaslanstvo Svjetske banke predvodili su Elisabetta Capannelli, glavna menadžerica Svjetske banke za Hrvatsku, te voditelj projekta Rogier van den Brink.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svjetska banka ove godine obilježava 25 godina rada u Hrvatskoj. Tu značajnu godišnjicu žali obilježiti novom poslovnom politikom za razdoblje od 2019. do 2024. godine.

Grad Varaždin je jedno od područja u Hrvatskoj na kojem Svjetska banka želi unaprijediti svoje djelovanje i pomoć, tim više što je nedavno grad Varaždin, stoji u dopisu iz Grada, ocijenjen kao najpogodnije mjesto za poslovanje.

U razgovor sa zamjenikom gradonačelnika Zlatanom Avarom, stručnjaci Svjetske banke željeli su već sada vidjeti potencijal Varaždina za sudjelovanje u tom poslovnom planu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video