Analitičari: ‘Jedan od prvih Trumpovih koraka bit će useljenje u Bijelu kuću’

Nakon velikog booma na hrvatskoj političkoj sceni te ulaska u glazbene vode, superheroji Schtig i Gorilla naoko su se izgubili iz očiju hrvatske i svjetske javnosti pa smo se uputili u njihov brlog po najsvježije komentare vezane uz rezultate američkih izbora za Predsjednika.

Dugo nismo svjedočili projektima Schtiga i Gorille pa vas molimo kratki osvrt na vaše posljednje aktivnosti?

Prije svega, zahvalili bismo se na Vašem interesu te poručili kako u posljednjim mjesecima naše aktivnosti nikako nisu zamrle, već spremamo razna iznenađenja, a i malo više spavamo.

Jeste li i vi iznenađeni rezultatima izbora u Americi, pogotovo nakon silnih anketa koje su obećavale potpuno drugačiji ishod?

Kao prvo, nas ništa ne može iznenaditi! Kao drugo, nemojte zaboraviti da su i u Hrvatskoj ankete na posljednjim predsjedničkim izborima predviđale našu 100-postotnu pobjedu, a na kraju smo zbog propusta DIP-a čak bili i isključeni pred samo glasanje.

Koliko poznajete Trumpa i što očekujete u samom početku njegovog mandata?

Dugo poznajemo Donalda i možda smo nas dvojica čak i jedan od razloga njegove kandidature. Naime, on se kao polu-superheroj dugo dvoumio da li da istakne svoju kandidaturu, no na našem primjeru vidio je da postoje velike šanse da narod prihvati nečovjeka. Možda mala digresija, ali nama je pomalo i smiješno kada ga narod zove ‘Trump’, pošto mi znamo njegovo pravo polu-superherojsko ime: Trumpelšticki. U početku njegovog mandata vjerujemo kako će jedan od prvih koraka biti useljenje u Bijelu kuću. Odnosno to će biti više koraka, jer od parkirališta do Bijele kuće, pa još do ureda, tu ima dosta koraka za odraditi.

Ukoliko već niste iznenađeni njegovom pobjedom, možete li barem ukratko prokomentirati događanja koja su upravo iza nas, a uzdrmala su popriličan dio Amerike, ali i ostatka svijeta?

Podosta je zanimljivosti vezano uz ishod ovih izbora. Premalo se govori o tome, no ovo je prvi puta u američkoj povijesti da crnac prestaje biti Predsjednikom, a također i bijelac prvi puta u povijesti postaje Predsjednikom nakon crnca. Još je tu nekoliko specifičnosti koje ova događanja čine zanimljivima.

Na primjer?

Pa na primjer, predviđamo kako će ovo biti prvi puta da prva dama za vrijeme inauguracije razmišlja o uguranciji, a i bijele golubice ovoga bi puta mogle biti puštene iz zlatnog gnijezda, koje je – govorimo iz prve ruke – satkano od prave kose. One su već unutra, zbog toga kosica i malo strši te se samo nadamo da će biti u stanju poletjeti, a ne samo ispasti.

Zahvaljujemo se na komentaru, te za kraj – želite li nešto poručiti svojim pristašama i obožavateljima?

Ne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije