Vijesti / Politika

POREZ NA NEKRETNINE Ovaj poziv na referendum dosad vidjelo više od 600.000 ljudi

POREZ NA NEKRETNINE Ovaj poziv na referendum dosad vidjelo više od 600.000 ljudi

Stanovita Martina Johnson Županić jučer je na Facebooku objavila video koji je u kratkom vremenu skupio više od 300 tisuća pogleda, a do trenutka pisanja ovoga članka pogledalo ga je više od 600 tisuća građana.

Video se nije širio samo javnim prenošenjem na Facebooku, već se od jutros mnogima širom zemlje, pa tako i u našim krajevima, širio i putem privatnih poruka.

Martina Johnson Županić se na društvenim mrežama zalaže protiv poreza na nekretnine, a objavila je video u kojem objašnjava čemu služi trenutna peticija kojom se skupljaju potpisi građana te na koji način građani mogu izraziti svoje nezadovoljstvo.

- Naš protest treba biti podržavanje referenduma o porezu na nekretnine. Kroz idućih dva do tri tjedna mora se stvoriti kritična masa i moramo biti u svim medijima. Svi moramo pratiti događanja i biti informirani - rekla je.

Dodala je da će potpise za referendum najvjerojatnije predati Živi zid, jer je "jedino Ivan Vilibor Sinčić do sada najavio da će ići na skupljanje potpisa za referendum."

- Od dana kad se počnu skupljati potpisi za referendum, imat ćemo rok od 15 dana da skupimo 400 tisuća potpisa. To je izuzetno velik broj. Zato trebamo sve pripremiti. Moramo znati tko će što raditi, tko će biti gdje i tko će skupljati potpise. Zato je važno da ljudi što više saznaju o tome - poručuje Martina.

Na kraju je pozvala sve da šire informacije, dijele video i upoznaju druge s porezom na nekretnine.

Protiv najavljenog poreza na nekretnine do sada se najkonkretnije pobunila Lipa - udruga poreznih obveznika, koja je u peticiji protiv poreza na nekretnine prikupila više od 115 tisuća potpisa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci