Vijesti / Politika

IZBORNA SKUPŠTINA Mario Sambolec novi predsjednik varaždinske podružnice HNS-a

IZBORNA SKUPŠTINA Mario Sambolec novi predsjednik varaždinske podružnice HNS-a

Izborna skupština podružnice HNS-a Varaždin održana je jučer u kongresnoj dvorani Gradske sportske dvorane u Varaždinu. Skupštini je prisustvovalo gotovo stotinu delegata. Gosti skupštine bili su predstavnici stranaka i to Damir Habijan, predsjednik varaždinskog HDZ-a i predsjednik Gradskog vijeća, te Mladen Hižak, predsjednik Gradske organizacije HSS-a, koji su se kratko obratili skupštini i zaželjeli uspješan rad.

U svom obraćanju delegatima skupštine, dosadašnja v.d. predsjednica HNS-a Varaždin mr.sc. Jelena Zrinski Berger je podnijela izvješće o radu od zadnje skupštine podružnice i zahvalila dosadašnjim suradnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Moramo preuzeti odgovornost i donositi odluke koje su dobre za ovaj grad i naše građane. I dalje smo lojalni našim vrijednostima - modernom obrazovanju, naprednoj digitalnoj ekonomiji, društvu pravednosti i jednakih šansi te očuvanja dosegnute razine ljudskih prava. Novom vodstvu želim da nastavi u tom smjeru i želim puno uspjeha u radu.

Nakon provedenog tajnog glasanja, za novog predsjednika Podružnice izabran je Mario Sambolec, a za potpredsjednike Igor Klopotan i Enriko Parlaj.

Uz njih izabrani su i članovi Predsjedništva podružnice i članovi Nadzornog odbora.

Nakon izbora, obratio se i novoizabrani predsjednik Mario Sambolec.

- Zahvaljujem svim članovima koji su mi ukazali podršku za mjesto predsjednika Podružnice. Za podružnicu HNS-a Varaždin došlo je novo vrijeme i nove mogućnosti su pred nama. Zajedno ćemo raditi na stabilnosti stranke, odrediti strateške ciljeve i na njima temeljene zadatke te promicati ispravno i kreativno djelovanje u zajednici. Siguran sam da ćemo zajedno naći rješenja koja će kroz odgovornost i toleranciju omogućiti da budemo bolji ljudi, bolja stranka, te da preuzmemo odgovornost i još kvalitetnije radimo za naš ljepši i ugodniji Varaždin.

Prisutnim delegatima obratila se i Božica Makar, saborska zastupnica HNS-a, te Alen Leverić, kandidat za predsjednika Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije, pruživši punu podršku novom vodstvu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci