Vijesti / Politika

Reformisti: 'U Sračincu je fašnik završio, ali maske su pale tek ovih dana'

Reformisti: 'U Sračincu je fašnik završio, ali maske su pale tek ovih dana'

Nakon što je danas u Sračincu održana izvanredna konferencija za medije na kojoj su Božidar Novoselec, načelnik Općine Sračinec i predsjednik HNS-a Općine Sračinec, te Domagoj Bačani, vijećnik Općinskog vijeća Općine Sračinec i predsjednik HDZ-a Općine Sračinec, optužili članove Narodne stranke - Reformisi za opstrukciju u Općinskom vijeću, vezano za temu oglasili su se iz Reformisti.

> SRAČINEC 'Reformisti su pokušali opstruirati rad Vijeća, no neće u tome uspjeti'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svoj stav Reformisti su iskazali priopćenjem za medije, a adresant priopćenja je Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije.

Priopćenje prenosimo u potpunosti.

'HNS kao notorno klijentelistička stranka koja se osam godina na vlasti u Županiji nije bavila, a što je vidljivo iz rezultata koje su ostavili, ničim drugim osim isključivo i samo kadroviranjem i zapošljavanjem svojih kadrova, dan danas čini isto na državnoj razini počevši od potpredsjednika Vlade pa nadalje, svakim svojim istupom dodatno se sramoti i blamira pred građanima. 

Iako je u Sračincu fašnik završio već prije dva tjedna, maske su tek ovih dana pale i valjda je sad svima jasno kako je nova koalicija sklopljena isključivo zbog interesa pojedinaca (odnosno pojedinca) i načelnika. Načelnik se očito toliko panično boji mogućeg kontrolnog mehanizma u ulozi predsjednika vijeća da je, eto, koalirao čak i s HDZ-om prema kojem se godinama odnosio s gnušanjem!

Tema konferencije je bila kako smo mi (Reformisti) željeli smijeniti predsjednicu Općinskog vijeća, koja je kako oni navode svojim silnim trudom i zalaganjem zaslužila biti predsjednica, da bi sad oni smijenili tu istu hvalevrijednu predsjednicu i postavili člana HDZ-a kako bi osigurali sebi većinu. 

Zašto vrijeđate zdrav razum naših građana?', stoji u priopćenju koje potpisuje Županijska organizacija Reformista Varaždinske županije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci