Vijesti / Politika

SDP Mario Habek: 'Neću se ponovo kandidirati za predsjednika, podržat ću Bilića'

SDP Mario Habek: 'Neću se ponovo kandidirati za predsjednika, podržat ću Bilića'

Mario Habek, predsjednik županijskog SDP-a, neće se kandidirati za novi mandat na toj funkciji, nego će podržati kandidaturu aktualnog ludbreškog gradonačelnika Dubravka Bilića.

Habek je to obznanio članovima Županijskog odbora stranke na današnjoj sjednici, na kojoj je odlučeno da će izbori održati 17. lipnja, a eventualni drugi krug tjedan dana kasnije. Birat će se predsjednik, dva potpredsjednika i Županijski odbor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Točno je, danas sam tu odluku priopćio kolegama iz stranke. Neću se kandidirati na predstojećim izborima za još jedan mandat predsjednika Županijske organizacije SDP-a. Osam godina sam na toj funkciji, mislim da je došlo vrijeme za nove ljude na čelu. To bi svakako trebao biti netko tko se dokazao dosadašnjim radom u stranci. Mislim da Dubravko Bilić jest takva osoba i zato ću ga podržati - obrazložio nam je Mario Habek svoju odluku.

Po svemu sudeći, na izborima za šefa županijskog SDP-a 17. lipnja sučelit će se tako Barbara Antolić Vupora i Dubravko Bilić. Habek, koji je ujedno i saborski zastupnik, svoje mjesto vidi na mjestu potpredsjednika Županijske organizacije.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci