Vijesti / Kolumne

Schtig & Gorilla: Pokrenut je natječaj 'Koja će prva reći DA na balama?'

Schtig & Gorilla: Pokrenut je natječaj 'Koja će prva reći DA na balama?'

Petak, 25. rujna
Severina se tajno vjenčala u Istri, točnije u Balama. Drago nam je da je poznata pjevačica iz 'komšiluka' odabrala baš našu zemlju za obred. Iako je svadba bila tajna, navodno je i gradonačelnik Habuš poslao ponudu mladom paru, naglasivši kako se i u Varaždinu mogu vjenčati u balama. Nakon Špancirfesta i Baroknih večeri, evo još jedne varaždinske atrakcije. Pokrenut je i veliki promotivni natječaj: 'Koja će prva reći DA na balama?'.

Subota, 26. rujna
Jadranka Kosor dobila je anonimno pismo u kojem se preporuča njeno živo zakopavanje u zemlju. Da smo u razvijenoj državi u kojoj institucije rade svoj posao, prištavo lice autora-djevca već bi bilo iza rešetaka, a ovako bivša premijerka mora strepiti - iako bismo mi već reagirali da se radi o nečem ozbiljnom. Uostalom, prijetnja niti nije previše opasna, ipak se radi samo o preporuci.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedjelja, 27. rujna
HDZ ističe kako vladajući SDP odugovlači s imenovanjem zračne luke u Zagrebu po dr. Franji Tuđmanu. Vladajući, s druge strane, javljaju kako se ne radi o odugovlačenju, već jednostavno žele razmotriti još neke opcije. Iako oporba ne želi čuti niti za jedno drugo rješenje, Milanović javlja kako su osim 'Dr. Franjo Tuđman' u igri još tri prijedloga: 'Zračna Luka Modrić', 'Bračna Luka Sevke' i 'Zračna Luka Dr. Quinn – žena vrač'.

Ponedjeljak, 28. rujna
Nastavlja se štrajk prosvjetara koji je započeo u petak. Je li moguće izabrati gori trenutak za potraživanje povišice u iznosu od '90 kuna' u situaciji kada se Hrvatska bori s nezaustavljivim valom izbjeglica, najmanjim gospodarskim rastom u čitavoj EU, pred veliko gostovanje Dinama u Münchenu te u trenucima prvih pravih podmetanja pred parlamentarne izbore? Nismo štrajkbreheri, no smatramo da bi u ovom trenutku veće čudo bilo da Bayern prekine nezaustavljivi niz našeg prvaka od 45 pobjeda u nizu nego da se pronađe sluha za zahtjeve prosvjednika.

Utorak, 29.rujna
Dinamo je ipak uspio izgubiti. Čestitke velikom Bayernu na tijesnoj, ali zasluženoj pobjedi kojom je Dinamo izgubio priliku da ostane sam na prvom mjestu u svojoj skupini. Sigurni smo da će tim eksperata (Zoran Mamić, Krunoslav Jurčić i Ante Čačić) sjesti i analizirati razloge iznenadnog poraza do najsitnijih detalja, te da počinje novi niz od 45 pobjeda u nizu, što bi ujedno i značilo da Dinamo osvaja Ligu Prvaka – čestitamo unaprijed!

Srijeda, 30.rujna
Često slušamo kako nemamo srama, da napadamo i pljujemo sve živo i neživo, te da nemamo ni trunke osjećaja u svojim komentarima. Radi se o prljavoj kampanji kojom se pokušava stvoriti negativna atmosfera oko superheroja uoči parlamentarnih izbora. Baš nas zanima bi li se sa zlobnicima složio i Rajko Dujmić, kojeg smo svjesno zaštitili ovoga tjedna ne spominjući njegove nestašluke. Iako, zlobnici bi vjerojatno otišli korak dalje i rekli: 'Ajde Rajko, daj ju još jednom, za ona dobra, dobra, dobra ...'

Četvrtak, 1. listopada
Velika pobjeda pravde i časti! Velika pobjeda pravnog sustava! Velika pobjeda istine i hrabrosti! Velika pobjeda strpljenja i odricanja! Ukidanje presude Ivi Sanaderu najveći je naslov protekloga tjedna te pozivamo sve pristaše našeg polu-superheroja na ekspresno skupljanje gotovine, nekretnina i pokretnina za što brže zajedničko slavlje! Španjolska Marca ovu je veliku pobjedu okarakterizirala znakovitim naslovom, koji donosimo u prijevodu: 'U ovom kolu Racing Santander – Hercules 3:0, Ivo Sanader slobodan!'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci