Vijesti / Kolumne

Ratovi diljem svijeta uzeli su maha, stvaraju se nove koalicije

Ratovi diljem svijeta uzeli su maha, stvaraju se nove koalicije

Petak 02.10.2015.

Papa je Franjo prilikom posjeta SAD-u u goste primio istospolni par. S druge strane, već se ranije špekuliralo o tome kako je u Vatikanu nekoliko puta ranije ugostio istospolni nepar. Rado bismo naglasili da se ovaj puta nije radilo o paru koji ima isti, znači jedan spol, nego o spolnom paru iste vrste, tj. radilo se o sličnospolnom paru. Postoje tri vrste istospolnih i sličnospolnih zajednica: istospolni i sličnospolni par, nepar i vepar. Par je prilikom odlaska Papu pozdravio sa simboličnim: 'Pa-pa Papa!', a Papa je par pozdravio sa 'Par, nepar, aspar DIŠ!'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota 03.10.2015.

Jasmin Stavros postao je osoba tjedna nakon afere 'Prnjavor' zbog imena HDZ-ove kampanje '5+' koje jako podsjeća na ime prošlogodišnje kampanje prof. Mile Vasića u Srbiji. Odmah je došlo do raznih optužbi na račun jednog od Tri kralja zabave, no naš Jasmin nije Mile, već Milo Vasić. Puno ime mu je Dragoljub Milo Vasić. Cijelo ime mu je Jasmin Stavros Dragoljub Milo Vasić. U slučajevima gdje još uvijek dolazi do nekih zabuna, njegovo upotpunjeno ime je Dao bi sto Amerika Jasmin Stavros Dragoljub Milo Vasić i nema nikakvih rodbinskih veza s najpoznatijim hrvatskim Vasićima.

Nedjelja 04.10.2015.

I dalje traje invazija ruskog zrakoplovstva protiv Islandske države, koja je pokrenuta na zahtjev sirijskih vlasti. Ista je vlast dio koalicije koju još čine Iran i Irak. Sirija, Iran i Irak žele se na jednak način udružiti i s Engleskom. Koalicija bi se tada zvala SISE, a gotovo sigurno bi ih podržavao GRUDNJAK – zajednica Grčke, Rusije, Urugvaja, Danske, Njemačke, Amerike i Kine. Vezano uz izbjeglice koje i dalje pristužu u čitavu Europu, Merkel je poručila neka idu u krasan Kosovo, Uzbekistan, Rumunjsku, Albaniju i Cipar – skraćenicu ove koalicije možete pronaći u stražnjicama isto i sličnospolnih parova.

Ponedjeljak 05.10.2015.

Crne vijesti stižu iz Floride. Jedna je žena kuhinjskim nožem izbola svog muža jer je tijekom seksa izvikivao ime svoje ljubavnice. Osim krvavog incidenta, jednom se nešto slično desilo i Schtigu. Naime, on je tijekom seksa još namjerno znao izvikivati ime svoje ljubavnice, no ona se srećom zvala isto. Nije se zvala Isto, nego je imala isto ime kao i njegova djevojka. To ime nije bilo Isto, ali je bilo isto. Kao npr. isti spol u zajednici.

Utorak 06.10.2015.

U Hong Kongu je pronađena mrtva žena, nakon što je 24 sata provela u McDonald'su, a čak se sedam sati nije micala prije nego je netko zamijetio da nešto nije u redu. Direktorica je objasnila kako su svi dobrodošli u McDonald's: 'Imamo jako brz servis, a s obzirom da mušterijama želimo osigurati ugodan objed, naši zaposlenici ne dosađuju ljudima.' Na to je pridodala: 'Ovaj tjedan imamo akciju u kojoj za cijenu jednog Cheese-a možete dobiti čak dva! Jeste li kušali naše salate? Ujedno pozivamo obitelj preminule da dođe podignuti svoj besplatni veliki pommes. Pratite nas na Instagramu i Facebooku!'

Srijeda 07.10.2015.

Škole 'spajaju' vikend! Nakon neuspjelog štrajka, prosvjetari su odlučili napraviti uspjeli produženi vikend. Nakon njega slijede Božićni praznici, pa zatim Uskršnji i konačno ferje!

Četvrtak 08.10.2015.

Ruski projektili navodno su pogodili Iran! Time su pogođeni ministri NATO-a. Mislimo, ne da su oni pogođeni tim projektilom koji je pogodio Iran, nego su oni emotivno pogođeni time. Ujedno je SAD upozorio kako će štititi Tursku ako ruski zrakoplovi upadaju u njihov zračni prostor. Francuska je rekla kako će štititi Italiju ako Protugal upadne u zračni prostor Austrije, dok bi Norveška već sutra bila spremna poslati svoje zrakoplove u napad na Poljsku ako bi Švedska svoje zrakoplove usmjerila u zračni prostor Belgije. Česi nisu komentirali ovaj međunarodni incident, no Slovačka je spremna stati iza Nizozemske ako Irska uđe u zračni prostor Španjolske. Irska je pobijedila Njemačku 1:0.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci