Vijesti / Kolumne

Kako je general Gotovina postao general Orade

Kako je general Gotovina postao general Orade

Petak 09.10.2015.

Nakon prošlotjednog izvještaja često smo žrtve raznih neutemeljenih optužbi. S nekoliko smo strana čuli da se o nama govori kao o homofobima te da u svojim komentarima često upiremo u istospolne zajednice. Koristimo priliku da javno objavimo kako su Schtig i Gorilla također jedna istospolna zajednica. U konkretnom slučaju nas dvojica nemamo baš isto, jedno te isto, spolovilo, ali su nam spolni udovi vrlo slični prema fizionomiji, boji i intenzivnom mirisu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota 10.10.2015.

Rado čitamo o poslovnim uspjesima našeg pravog polu-superheroja, generala Gotovine. Ne samo da uspija razvijati svoje poslovno carstvo, već su i prvi izvještaji o prihodima iznad očekivanja. Uz tune je Gotovina počeo uzgajati i orade, pa je dobio već i novi nadimak od lokalnog stanovništva - General Orade.

Nedjelja 11.10.2015.

Izmjenjuju se naslovi predizbornih skupova trenutne pozicije i opozicije te nas mediji sve češće ispituju što je s kandidaturom Schtiga i Gorille? Morate znati da mi samo predlažemo i nudimo boljitak - ne pokušavamo ga nametnuti, mi smo prepozicija. Koji je naš program? Cijelu Hrvatsku podići na visoke razine. Ukoliko bi nam dopustili da formiramo vlast, svima obećajemo da će ubrzo putovati ne kroz Dugo Selo, već Najdulje! Ljetovati će u Najnovijem Vinodolskom ili Biogradu na najljepšem moru. Razviti ćemo Najhrvatskiju Kostajnicu, a Kamen će igrati u Najvećoj! Ujedno ćemo obnoviti Poljudsku ljepoticu, a kao i Pelješki most, i nju ćemo izgraditi u svakom gradu. I Zagreb i Osijek i Rijeka i Prelog zaslužuju Poljud.

Ponedjeljak 12.10.2015.

Đelo Hadžiselimović trebao bi u mirovinu, a HRT ga navodno čim dulje želi zadržati kao mentora i suradnika. Javnost je svijesna da su to obične laži te da na Prisavlju od njega ne očekuju ni mentorstva ni suradnju, već da odabire. Navodno da prilikom dostave gableca mladi dostavljači vade pakete jedan po jedan: 'Hamburger, dvije piletine s rižom, grah s kobasicom. Izvolite!'. Na to će djelatnici HRT-a gotovo u glas: 'Heeeej! Pa nismo to naručili!!!'. Dostavljač zaključuje: 'Ne znam, naručila je gospođa Lidija, a navodno da Vam je svima odabrao Đelo Hadžiselimović.'

Utorak 13.10.2015.

Hrvatska je razbila Maltu i rutinski se kvalificirala na još jedno veliko natjecanje. Velike čestitke novom izborniku te predsjedniku i prvom dopredsjedniku Saveza! Ukratko, bravo Ante, bravo Davore, bravo Zdravko! Još skraćenije, bravo i naprijed ADZ!

Srijeda 14.10.2015.

Jedan dnevni list donosi važan savjet i navodi 11 stvari koje nikada ne biste smjeli izgovoriti na poslu: 'Nije pošteno!', 'Pokušat ću', 'To nije u opisu mog posla', 'Nisam kriv' i slično. To doista može biti od velike pomoći i lako se može desiti da neopreznošću ugrozite svoj položaj na poslu. Kako je danas na burzi rada doista velika oskudica, želimo pomoći s još pet izjava koje nikako ne biste smjeli izgovoriti ukoliko želite sačuvati posao: 'Šefe odjebite!', 'Ostati ćeš bez glave majmune!', 'Navodno da se ona šilji sa svima!', 'Ma boli me k... šefe!' i 'Dajem otkaz!'.

Četvrtak 15.10.2015.

Iako je danas bilo i više nego dosta govora o problemu s balama, aktualnosti zapravo nikada dosta. Poručujemo odgovornima da prestanu više tražiti krivce za sadašnje stanje i da konačno prihvate naše pružene ruke. Na žalost, u kakvom su stanju Drava i varaždinski park, bale koje su već probušene od korova i raznog bilja uskoro bi mogle postati najveća zelena površina u gradu. Prihvatite našu pomoć! U suprotnom, uskoro bi se moglo početi oriti: 'Dooooođiii uuu Ba-la-ždin, već iz vreća raste ru-žma-rin...'

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci