Vijesti / Kolumne

Milanović najzgodniji samo zato jer na listi nema Šeksa i Grbina

 Milanović najzgodniji samo zato jer na listi nema Šeksa i Grbina

Petak 16.10.2015.

Sada već gotovo bivši gradonačelnik Habuš pokazao je svoju inkompetenciju čak i prilikom rijetkog pokušaja da na sebe privuče malo pažnje i iskoristi prošlotjedni 'prosvjed' za svoju popularizaciju. Polazak za Zagreb nije dobro prošao jer su gospoda zaboravila ispuniti dokument za prijevoz bale, iako je u Narodnim Novinama dostupan standardizirani obrazac (obrazac: bala.vz-zg1). Povratak iz Zagreba također je obilježen zaustavljanjem kolone, ovaj puta jer je gradonačelnik zaboravio napuniti tank gorivom. Pa uvijek nešto! Kao da je baš sve protiv njega.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Subota 17.10.2015.

Vijest o prestanku objavljivanja potpuno obnaženih ljepotica u Playboyu, odjeknula je kao bomba. To dakako ne čudi, jer iako spomenuti časopis obiluje kvalitetnim štivom ipak je prvenstveno prepoznatljiv zbog slika nagih pripadnica nekadašnjeg nježnijeg spola. Pripadnici današnjeg nježnijeg spola, odnosno muškarci, još uvijek se nadaju da je riječ o patki. Neki se na žalost nadaju da je stvarno riječ o goloj patki.

Nedjelja 18.10.2015.

Kako postajemo sve čitaniji, mnogi nam se obraćaju s pitanjem zbog čega u našoj kolumni nema barem kratkog astrološkog osvrta? Kako bismo zadovoljili znatiželju, posebno onih koji nadolazeći tjedan imaju neke važne događaje, objavljujemo jedinstveni horoskop za sve. POSAO: Svi koji radite sutra morate na posao, osim ako netko ima slobodan dan, još starog godišnjeg ili je na bolovanju. Moguć je i neki drugi razlog, ali većina onih koji rade - sutra mora na posao. Ukoliko tražite posao, ovo bi mogao biti zanimljiv tjedan za vas, ili će biti kao i svi ostali tjedni prije. ZDRAVLJE: Ukoliko ste na bolovanju, ne morate sutra na posao, ali i svi zdravi koji nemaju posao ne moraju na njega. Čuvajte zdravlje, a polovica toga Vam je čistoća. LJUBAV: Moglo bi biti nesuglasica ako ste u vezi, a neće ih biti ako niste. Na našu veliku žalost, baš tebe konkretno partner vara – sorry.

Ponedjeljak 19.10.2015.

U jednom od poznatijih dnevnih listova izašao je naslov koji na dva načina krši osnovna pravila novinarstva. Ponajprije, naslov nije niti dovršen, a drugo – predstavlja izmišljotinu. Sporan (i neistinit) naslov glasi: 'Hokejaši Medveščaka propustili veliku priliku zasjesti na vrh'. Kao prvo, iako su oni članovi istospolnog sportskog tima oni ne rade takve stvari, a kao drugo - u današnje doba bez cenzure, novinar-lažljivac mogao je iskoristiti barem neki od pristojnijih naziva za nježnik.

Utorak 20.10.2015.

Iako Dinamo nakon dva nedosuđena jedanaesterca nije uspio izvući niti bod protiv Olimpiakosa pokazao je da borba za prvo mjesto u skupini još nije gotova. Mi nećemo napisati 'Dinamovi igrači propustili zajedno s igračima Bayerna zasjesti na vrh... znate već čega', ali to u ovom trenutku nije niti važno jer je Dinamo i dalje među prve četiri momčadi u svojoj skupini.

Srijeda 21.10.2015.

Dužni smo se barem kratko osvrnuti i na događanja u Big Brother kući. Pipo je isprovocirao Bubu i izbila je velika svađa među ukućanima. Ubrzo su Toto i KooKoo uspjeli stvoriti primirje, a Nana je noć provela u krevetu od Bonga. Noćne kamere nisu uspjele zabilježiti sex, ali drugi dan svi su brujali o tome kako je Nana, za razliku od Medveščaka i Dinama, uspjela zasjesti na vrh. Iako je tek sredina tjedna, već se spominju moguće nominacije i izgledno je kako će za ispadanje iz kuće kandidirati baš Bongo, Toto, Sandy i Guga. Vasići Romul i Rem su još uvijek sigurni.

Četvrtak 22.10.2015.

Završeno je veliko istraživanje tko je najzgodniji političar u Hrvatskoj, a pobjedu je odnio Zoran Milanović. Ne znamo što je čudnije... to da je Zoran uvjerljivo pobjedio, to da je u samom vrhu i nečiji Sinčić ili da na ljestvici uopće nema Vladimira Šeksa i Peđe Grbina?!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci