Živi zid pokušao spriječiti deložaciju Prgometa, izborna šutnja novi blagdan?

Petak, 06.11.2015.

Mirjana Paris, djevojčica koja je pronađena u parku u Velikoj Gorici, te je zbrinuta u Domu u Nazorovoj ulici, lijep je primjer velikodušnosti, nesebičnosti i humanosti naše zemlje. Iako još nisu razjašnjeni svi detalji, izgubljena djevojčica nije iz vala izbjeglica, no neke su stvari dobro pretpostavljene. Odmah se mislilo da se radi o romskom djetetu, a stručnjaci su to uspjeli predvidjeti zbog boje kože i mirisa djevojčice.

Humanosti nikad dosta, navodno da nadležni centar za socijalnu skrb ne želi odmah vratiti djevojčicu ocu, već se razmatra na koji bi se način malenoj Mirjani Paris omogućili najlagodniji život. S milosrđem i dobrotom ide se toliko daleko da će se djevojčici (kada naraste) najvjerojatnije pružiti prilika kao i Vasićima – da uđe u Big Brother kuću i odrađuje važne tjedne zadatke.

Subota 07.11.2015.

Dan izborne šutnje jedan je od najljepših dana u Hrvatskoj te smo mišljenja kako bi bilo lijepo da taj dan postane blagdan. Slično kao i oko Božića, sve je mirno, nakon rezultata postat će i hladno, a većina ljudi će sutrašnji dan provesti u svojim domovima (umjesto na izborima – barem kako govore podaci o izlaznosti sa zadnjih nekoliko izbora). Pjevat će se budnice i peći torte s kraticama političkih stranaka, a nadamo se da će oni najslabiji pokazati kakvi su nakon koje čašice. Živio Dan izborne šutnje!

Nedjelja 08.11.2015.

Šok nakon izbora! Niti HDZ, niti SDP, a, čuda li, niti Živi zid nisu osvojili dovoljan broj mandata za sastaviti vladu. Barem tako govore prvi rezultati, iako za službenu objavu treba pričekati jutro. Veliko iznenađenje izbora, MOST, u rukama drži sudbinu dvije vodeće stranke u Hrvatskoj. Program MOST-a strogo je i jasno definiran: oni žele provoditi reforme. Za sada nema govora o mogućim koalicijama pa su i Lolek i Bolek podosta zabrinuti.

Ponedjeljak 09.11.2015.

Nema novosti na planu mogućih kombinacija nakon izbora te je situacija daleko od definirane. I lijevi i desni pune gaće te nude razne palete fotelja hitu ovih izbora MOST-u. Došli smo do informacije kako će u budućoj Vladi još više porasti stupanj transparentnosti te će se poboljšati komunikacija između zastupnika i javnosti. U tu svrhu planira se oformiti ‘služba za beskorisnike’, na koju će građani moći uputiti svoje primjedbe i prijave pojedinaca. Navodno se to najmanje sviđa Grbinu i Šeksu.

Utorak 10.11.2015.

Cro Cop je objavio kraj velike karijere te je rastužio obožavatelje diljem svijeta. Malo po malo naš sport ostaje bez živih legendi, a lista je sve veća: Davor Šuker, Nikolaj Pešalov, Goran Ivanišević, Janica Kostelić, Ivano Balić, Zvonimir Deranja, Mihael Mikić, Ante Rukavina, a sad i Mirko Filipović. Naš se borac nakon odlaska u mirovinu može ponovno okušati u politici, no pitanje je ima li snage za borbu u parteru s našim debelokošcima. Možda bolje da uzgaja tune.

Srijeda 11.11.2015.

Danas je Martinje pa svi ljubitelji kapljice koji su zaposleni nakon posla bježe na čašicu previše. Ostali drmaju od jutra pa ćemo u tu svrhu s predstavnicima MUP-a provoditi razne akcije kako bismo ukazali na problem vozača koji konzumiraju dok voze. Martinje u Hrvatskoj donosi gotovo jednake žrtve kao i splitska Ultra, samo s jednom razlikom: pedesetak ozlijeđenih, dvadesetak primljenih na odjel psihijatrije, desetak privedenih te dva upućena da pješice odu kućama (opet Grbin i Šeks). Sretno Partynje!

Četvrtak 12.11.2015.

Nevjerojatno! Veliki potres u MOST-u! Drago Prgomet otišao je na tajni sastanak kod Loleka i Vijeće ga je instantno isključilo iz stranke. To je zasigurno razveselilo Boleka, no mišljenja smo kako mu to neće ništa puno pomoći. Živi Zid je pokušao spriječiti deložaciju Prgometa, no ovoga puta im to nije uspjelo. Ne znamo što više misliti, možda će ključan mandat za sastavljanje vlade biti upravo onaj Radimira Čačića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije