Vijesti / Kultura

NAKON 'JEDARA' stigle i 'BALERINE'

NOVA IZLOŽBA Robert Garafolić izložio svoje balerine u Gradskoj kavani u Lovranu

NOVA IZLOŽBA Robert Garafolić izložio svoje balerine u Gradskoj kavani u Lovranu
Varaždinski.hr

Svi posjetitelji lovranske gradske kavane u novoj će godini uživati u novoj izložbi varaždinskog slikara Roberta Garafolića.

Nakon što je na ljeto postavio izložbu 'Jedra koja život znače' izloživši svoje radove iz ciklusa Jedra, nadahnutih svojim mediteranskim korijenima, Robert Garafolić je u Gradskoj kavani Lovran izložio djela s temama balerina, još jedan njegov česti motiv.

Interes i reakcije ljudi iz Rijeke i s područja Kvarnera bili su veliki pa je varaždinski slikar izložio i nove radove. Radovi su se odlično uklopili u ambijent Gradske kavane, a izložba će biit postavljena do početka turističke sezone u Lovranu.

Garafolić je inače rođen u Varaždinu 1974. godine, a slikarstvom se bavi od svoje 11 godine. Izlagao je na 30 samostalnih i preko 150 skupnih izložbi. Sudionik je preko 200-tinjak likovnih kolonija i radionica, te  humanitarnih djelovanja. Član je LUV-a Varaždin. 

Njegove slike i satovi u kamenu nalaze se u se u galerijskim prostorima, diljem Hrvatske i inozemstva, u galeriji Mercatora u Varaždinu, kao i u mnogim privatnim kolekcijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video