Vijesti / Kultura

SRIJEDA U MUZEJU

TATE IZ ŠVEDSKE I HRVATSKE Izložba fotografija Johana Bävmana 25. rujna u palači Herzer

TATE IZ ŠVEDSKE I HRVATSKE Izložba fotografija Johana Bävmana 25. rujna u palači Herzer
Švedsko veleposlanstvo

Fotografije prikazuju niz zanimljivih situacija iz svakodnevice očeva i njihove djece i žele potaknuti tate da se što više posvete odgoju.

U sklopu Srijede u Muzeju 25. rujna, u palači Herzer u 18 sati otvara se izložba švedskog fotografa Johana Bävmana pod nazivom 'Tate iz Švedske i Hrvatske'. 

Izložba fotografija očeva s malom djecom, nastala kao projekt Swedish Dads Švedskog instituta i švedskog fotografa Johana Bävmana, gostuje u Varaždinu nakon što je bila postavljena u nekoliko desetaka država širom svijeta.

Fotografije prikazuju niz zanimljivih situacija iz svakodnevice očeva i njihove djece i, kako ističu autori ovoga projekta, žele potaknuti tate da se što više posvete odgoju. Kao i u svakoj sredini u kojoj je izložba gostovala, i za ovu prigodu dopunjena je lokalnim fotografijama, pa su na njoj zastupljeni i prikazi tata s djecom s područja Varaždinske županije.

Izložba je postavljena za razgled do 20. listopada ove godine i popratni je program 49. Varaždinskih baroknih večeri, a priređena je u suradnji s Veleposlanstvom Kraljevine Švedske u Republici Hrvatskoj.    

7678edc6fba72da42e566a5c7f0b98a8.jpg?v=2

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!