Vijesti / Kultura

Dani ludbreške Svete nedjelje

BOGAT KULTURNI PROGRAM Pogledajte što vas sve čeka na ovogodišnjim Danima ludbreške Svete nedjelje

BOGAT KULTURNI PROGRAM Pogledajte što vas sve čeka na ovogodišnjim Danima ludbreške Svete nedjelje
Grad Ludbreg

Uz vjerski program, tu je i bogat kulturni program...

Najveća ludbreška manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje i ove godine obuhvaća uz tradicionalne vjerske programe one kulturnog karaktera.

Tako će u petak 23. kolovoza koncert u kapelici Sv. Križa dvorca Batthyany održati MPZ 'Podravina'. Koncert počinje u 19 sati.

U ponedjeljak 26. kolovoza u organizaciji Likovnog udruženja Ludbreg u izložbenom prostoru hotela 'Raj' u 19 sati bit će otvorena izložba slika Dejane Ročkar i Matee Kenđel.

Istoga dana u 20 sati u svečanoj dvorani dvorca Batthyany na rasporedu je koncert 'Kroz generacije'.

Puhački orkestar grada Ludbrega koncert će održati u utorak 27. kolovoza u atriju dvorca Batthyany. Koncert počinje u 19,30 sati.

U srijedu 28. kolovoza na rasporedu je otvorenje izložbe 'Blago iz bakine škrinje' koju priređuju 'Žene iz Centra svijeta'. Izložba će u Bakinoj hiži biti otvorena u 18 sati.

Radio Ludbreg i ove godine u sklopu najveće ludbreške manifestacije imat će završnicu natječaja duhovnog stvaralaštva 'Vrelo nadahnuća'. Program će se održati u petak 30. kolovoza u 18 sati u Centru za kulturu i informiranje 'Dragutin Novak'.

Istoga dana ludbreškoj publici predstavit će se Zagreb Brass Quintet. Koncert u atriju dvorca Batthyany počinje u 19,30 sati.

KUD 'Anka Ošpuh' u subotu 31. kolovoza organizira Folklorne susrete u Centru svijeta. Program će se održati na Trgu Svetog Trojstva od 18 sati.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video