Vijesti / Kultura

Projekt Kolibrić

U KINU GAJ Triler 'Projekt Kolibrić' od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu

U KINU GAJ Triler 'Projekt Kolibrić' od četvrtka u varaždinskom gradskom kinu
Kino Gaj

Film 'Projekt Kolibrić' u Kinu Gaj moći ćete pogledati u tri navrata...

Pred nama je još jedan odličan triler u Kinu Gaj, a u glavnim ulogama su Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgard i Salma Hayek.

Film 'Projekt Kolibrić' moći ćete pogledati u tri navrata, 27., 28. i 29. lipnja, a početak je u svim terminima u 18 sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Više o filmu 'Projekt Kolibrić'

U ovoj modernoj epskoj priči, redatelj Kim Nguyen istražuje nemilosrdni svijet našeg sve više digitaliziranog svijeta. Rođaci iz New Yorka, Vincent (Jesse Eisenberg) i Anton (Alexander Skarsgard) postaju glavni sudionici u igri visoke tehnologije gdje se uspjeh mjeri u milisekundama. 

Njihov san? Izgraditi liniju optičkih kabela između Kanzasa i New Jerseyja koji bi bili vrijedi milijune dolara. Ali ništa im neće ići onako kako su zamislili. Anton je mozak operacije, a Vincent spletkaroš pa njih dvojica zajednički moraju utjecati jedan na drugog i sve oko njih kako bi uspjeli u ovoj suludoj avanturi. Konstantno im za vratovima puše i njihova stara direktorica Eva Torres (Salma Hayek), moćna i manipulativna trgovkinja koja neće prezati ni pred čim kako bi ih zaustavila u njihovom naumu i u konačnici pobijedila…

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video