Vijesti / Kultura

RADIONICA I PROMOCIJA

Predstavljanje knjige 'Priče o neustrašivim hrvatskim ženama' 21. lipnja u knjižari Hoću knjigu

Predstavljanje knjige 'Priče o neustrašivim hrvatskim ženama' 21. lipnja u knjižari Hoću knjigu
Tatjana Barat

Ako vas je oduvijek zanimalo odakle uopće ideja o knjizi, kako je izgledao proces izrade, koliko je žena radilo na njoj, kako ju je javnost prihvatila, kako su izgledali životi junakinja kojima se s pravom možemo diviti na neustrašivosti ili samo želite posvetu autorice za djevojčice i dječake, navratite na pravo ljetno druženje.

U okrilju najljepšeg hrvatskog baroknog grada Varaždina 21. lipnja u sklopu otvorenja ljetne terase knjižare Hoću knjigu, Varaždinci će u 17.30 sati s autoricom Tatjanom Barat otkriti nadahnjujuće 'Priče o neustrašivim hrvatskim ženama' uz istoimenu radionicu za sve znatiželjne mališane koji žele saznati više o hrabrosti i iznimnim uspjesima naših junakinja. Radionica je namijenjena djeci osnovnoškolske dobi. 

U 18.30 sati slijedi i prava promocija ove knjige uz moderatoricu Sandru Avar, namijenjena i velikima i malima. Ako vas je oduvijek zanimalo odakle uopće ideja o knjizi, kako je izgledao proces izrade, koliko je žena radilo na njoj, kako ju je javnost prihvatila, kako su izgledali životi junakinja kojima se s pravom možemo diviti na neustrašivosti ili samo želite posvetu autorice za djevojčice i dječake, navratite na pravo ljetno druženje.

d876dfd0e4eff68e0823233f94ac0e2b.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video