Vijesti / Kultura

akcija

JOHN WICK 3 U KINU GAJ Najpoznatiji akcijski junak masne kose ponovo stiže na velika platna!

JOHN WICK 3 U KINU GAJ Najpoznatiji akcijski junak masne kose ponovo stiže na velika platna!
Kino Gaj

Film 'John Wick' ćete u Kinu Gaj moći pogledati u pet navrata...

U Kino Gaj stiže treći nastavak filma John Wick. U ovom će se dijelu glavnom junaku, kojeg glumi Keanu Reeves, pridružiti i glumica Halle Berry.

Film ćete u Kinu Gaj moći pogledati u pet navrata, 16., 17., 18., 19. i 21. svibnja, a početak je u svim terminima u 20 sati i 30 minuta.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'John Wick 3'

U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je Ne ubij u hotelu. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravitelj Winston dao mu je jedan sat prije nego što ubojice krenu i Wick postane excommunicado. Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga se odsiječe od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz New Yorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!