Vijesti / Kultura

PIVICA S GLUMCIMA

NESVAKIDAŠNJA TURNEJA Glumci filma 'Ufuraj se i pukni' pozivaju na druženje s publikom

NESVAKIDAŠNJA TURNEJA Glumci filma 'Ufuraj se i pukni' pozivaju na druženje s publikom
PR foto

'Ufuraj se i pukni', prvi je varaždinski dugometražni igrani film redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra.

Slogan 'Pivica s glumcima' prikazuje ideju, koju su u ovom slučaju, glumci filma 'Ufuraj se i pukni', osmislili kako bi svojoj publici približili sebe, komediju te im ponudili nešto više.

Naime, nakon završenih projekcija filma 'Ufuraj se i pukni', glumci su odlučili provesti ugodno vrijeme s publikom, a prije same projekcije, upravo će oni biti ti, koji će vas dočekati i pregledati vaše kinoulaznice, naravno, nasmijavajući vas bez fige u džepu.

Svaki će grad u kojem je planirana projekcija, imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija, kao što su prostor i vrijeme, biti objavljeni na službenim Facebook profilima Kerekesh Teatra.

Nakon varaždinske (25. ožujka) i zagrebačke (26. ožujka ) premijere, kreće turneja diljem Hrvatske pod istoimenim nazivom 'Ufuraj se i pukni', na kojoj će se kroz sve gradove, glumci družiti s publikom.

Zašto su se glavni glumci Ljubomir i Jan Kerekeš odlučili popiti pivicu s publikom, objasnili su na sljedeći način:

- Mislimo da film treba približiti publici. Često se promocije filma dogode u dva-tri grada, održe se premijere i film ima ili nema svoj život, a publika gleda ili ne gleda film. Mi se želimo družiti s našom publikom, upoznati što više ljudi možemo i opušteno razgovarati o filmu ili komedijama općenito. Mi želimo malo 'stati na loptu' i popiti pivicu s našom publikom. Ako se nekome film ne svidi, onda ćemo popiti i dvije pivice. Za vrijeme turneje i promocije filma, molimo policiju s lizaljkama za veliku dozu razumijevanja i pozivamo ih, nek i oni dođu pogledati film.'

'Ufuraj se i pukni', prvi je varaždinski dugometražni igrani film redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra. Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša.

Radnja filma odvija se u Varaždinu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, uspone i padove, neka svoja razmišljanja i viđenja.

Uz Ljubomira i Jana Kerekeša, u na platnu se pojavljuju i Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Ovu komediju snimanu, skoro po istinitom događaju u distribuciji Blitza pogledajte u kinima od 4. travnja i zabavite se do suza, poručuju organizatori.

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguća je na blagajnama CineStar kina ili online.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video