Vijesti / Kultura

KLASIČNA GLAZBA

Koncert Djevojačkog zbora Mozartine 30. ožujka u Novom Marofu: Na repertoaru su djela Mozarta, Cossetta i Straussa

Koncert Djevojačkog zbora Mozartine 30. ožujka u Novom Marofu: Na repertoaru su djela Mozarta, Cossetta i Straussa
Hamar media

Ulaz na koncert je besplatan te vas organizatori pozivaju da dođete u što većem broju.

Samo nas nekoliko dana dijeli od još jednog koncerta Djevojačkog zbora Mozartine koji će se održati u subotu, 30. ožujka, u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u 19 sati u Novom Marofu.

- Uvjereni smo da će vas zborašice svojim uvijek energičnim nastupom još jednom podsjetiti zašto je glazba važna u životu - stoji u najavi.

Ulaz na koncert je besplatan te vas organizatori pozivaju da dođete u što većem broju.

Nastup u Novom Marofu je lagana uvertira u ono što vas još čeka s Pjevačkim studijom Mozartine.

Koncert u Novom Marofu će se održati u sklopu slavljeničke turneje povodom 20 godina djelovanja Pjevačkog studija Mozartine.

Tijekom koncerta članice zbor će izvesti neka od najljepših djela Debussyja, Straussa, Hatzea, Fia, Žganca, Cossetta, Mokranjca, Mozarta i mnogih drugih pod vodstvom dirigentice Ive Majcenić i uz klavirsku pratnju Lorene Deidde.

Djevojački zbor Mozartine priprema se i za sljedeći nastup u sklopu europske turneje gdje će održati koncerte u dva Nizozemska grada - Amsterdamu i Rotterdamu 13. i 14. travnja.

Ove neumorne pjevačice se nakon toga pripremaju za veliki broj nastupa koji ih očekuju Hrvatskoj - desetak koncerata u gradovima diljem Lijepe naše, ljetni koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu, a kao kruna nastupa čeka ih veliki slavljenički koncert u velikoj dvorani Lisinski 15. listopada.

Ne propustite priliku poslušati Djevojački zbor Mozartine uživo.
  

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video