Vijesti / Kultura

Kazališni festival

TJEDAN SMIJEHA Premijera nove komedije Kerekesh Teatra 'Pod hitno na hitnu'

TJEDAN SMIJEHA Premijera nove komedije Kerekesh Teatra 'Pod hitno na hitnu'
Kerekesh teatar

Kerekesh Teatar, uz mnoge gostujuće, imat će i premijeru svoje nove predstave 'Pod hitno na hitnu', 17. ožujka u HNK u Varaždinu.

Deseti Tjedan smijeha je pred vratima. Veliki početak najvećeg hrvatskog kazališnog festivala je sutra, 8. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, a trajat će sve do 17. ožujka.

Kerekesh Teatar, uz mnoge gostujuće, imat će i premijeru svoje nove predstave 'Pod hitno na hitnu', 17. ožujka u HNK u Varaždinu u 18 sati.

Tekst za 'Pod hitno na hitnu' je napisao Ljubomir Kerekeš koji je ujedno i redatelj.

U predstavi glume Jan Kerekeš (punker Zlatko), Goran Koši (Jurica Mišić), Darko Janeš (Darko Pampur), Draško Zidar (Pero Gušter) i Ljubomir Kerekeš (penzioner).

O predstavi:

U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti.

Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno sa nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja.

S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video