Vijesti / Kultura

Kerekesh Teatar

TJEDAN SMIJEHA Najizvođenija Gavranova predstava 'Sve o ženama' stiže na najveći hrvatski kazališni festival

TJEDAN SMIJEHA Najizvođenija Gavranova predstava 'Sve o ženama' stiže na najveći hrvatski kazališni festival
Kerekesh teatar

Gostujuće predstave već su stalni dio repertoara, a Teatar Gavran iz Zagreba donosi izvedbu 'Sve o ženama'.

Kerekesh Teatar organizira jubilarni 10. Tjedan smijeha, najveći hrvatski kazališni festival koji će trajati deset dana (7. ožujak – 18. ožujak). Gostujuće predstave već su stalni dio repertoara, a Teatar Gavran iz Zagreba donosi izvedbu 'Sve o ženama'.

Predstavu će se održati u varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu 14. ožujka u 20 sati i 30 minuta.

Tekst je napisao Miro Gavran, režirala je Mladena Gavran, a igraju Lana Gojak, Kristina Krepela, Mirela Videk Hranjec, odnosno Katarina Arbanas.

Gavranova komedija 'Sve o ženama' najizvođeniji je Gavranov kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa, Rio de Janeira, Los Angelesa i New Yorka, pa sve do Pariza, Praga, Bratislave, Moskve, Mumbaia, Varšave, Krakova, Ljubljane, Sarajeva, Mostara, Klaipede, Trnave, Prištine, Novosibirska, Bangalorea...

Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj.

Provjerite što je to toliko neodoljivo u predstavi o suvremenim ženama, u kojoj se humor i emocije na neobičan način isprepleću kroz pet različitih priča, uz pomoć atraktivnih glumačkih transformacija vodeći vas prema neodoljivoj kazališnoj čaroliji. Pred vama su tri sjajne glumice u dinamičnoj, zabavnoj i dirljivoj priči koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video