Vijesti / Kultura

Kerekesh Teatar

TJEDAN SMIJEHA Urnebesna dječja predstava 'Traži se Bullhit' autora Luke Bulića i Saše Bunete

TJEDAN SMIJEHA Urnebesna dječja predstava 'Traži se Bullhit' autora Luke Bulića i Saše Bunete
Kerekesh teatar

Među brojnim autorskim i gostujućim predstavama posebno se ističe ona u režiji Luke Bulića i Saše Bunete – 'Traži se Bullhit' koja je na rasporedu 9. ožujka u 10 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Kerekesh Teatar organizira jubilarni i do sada najveći 10. Tjedan smijeha (8. – 17. ožujak). Među brojnim autorskim i gostujućim predstavama posebno se ističe ona u režiji Luke Bulića i Saše Bunete'Traži se Bullhit' koja je na rasporedu 9. ožujka u 10 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.

Dječja predstava ima dva glavna lika, ujedno i spomenutih autora. Luka Bulić je zabavljač, imitator, pjevač i glumac, poznat po skladanju i pjevanju urnebesnih Bullhitova na najslušanijem radiju Antena Zagreb. Njegov prijatelj Saša Buneta, glumac poznat kao i Milivoj Lulek s istog radija, odlučili su uz veliku pomoć gledatelja u Ludoj kući napraviti pravi show i osmisliti najnoviji radijski hit.

Predstava je to u kojoj će se pojaviti policajac Mile, gospođica Fifi, Roko i kumica s placa, a svi zajedno tražit će izgubljeni tekst. Djeca i odrasli uživat će u pjevanju, rješavanju zagonetki i nezaboravno se zabaviti!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video