Vijesti / Kultura

VEČER POEZIJE

IMPULS POEZIJA U Rock Art Caffeu 27. veljače uživajte u stihovima Nine Medved, Toma Vebera i Ljiljane Vuglač

IMPULS POEZIJA U Rock Art Caffeu 27. veljače uživajte u stihovima Nine Medved, Toma Vebera i Ljiljane Vuglač
Udruga Ritam misli

U najkraćem mjesecu u godini svoje stihove recitirat će mladi autori iz Maribora i Ivanca, a glazbenim izričajem večer će obogatiti mlade varaždinske umjetnice.

U organizaciji udruge Ritam misli u četvrtak, 27. veljače, u Rock Art Caffeu s početkom u 20 sati započet će još jedna večer poezije.

- Pred nama je još jedna večer poezije u kojoj ćemo pulsirati u ritmu mladih autora. Osjetit ćemo snagu riječi i različitost pjesničkog izričaja. Poezija i glazba donose nam ponovno onaj prijeko potreban osjećaj bliskosti i prijateljstva, ljepote trajanja u trenutku uzajamnog darivanja - stoji u najavi.

U najkraćem mjesecu u godini svoje stihove recitirat će mladi autori iz Maribora i Ivanca, a glazbenim izričajem večer će obogatiti mlade varaždinske umjetnice. 

- Uživat ćemo u stihovima Nine Medved, Mariborčanke koja je svojim govorenjem poezije zauzela visoko mjesto u slam poeziji. Večer će zasigurno biti osebujna nastupom mladog pjesnika Toma Vebera, a njima će se svojom poezijom pridružiti i autorica koja svakako zaslužuje pažnju, Ljiljana Vuglač iz Ivanca - stoji u najavi.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Lora Breški i Tena Antonija Torjanac. Njima će se po prvi puta pridružiti Tina Nanuk.

Program će voditi Ljubica Ribić i Milan Novak.

 

866019827d5387d1bf55a19461ecf6e7.jpg?v=1

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!