Vijesti / Kultura

Kerekesh Teatar

TJEDAN SMIJEHA Urnebesna i dirljiva predstava 'Ja, tata!' na najvećem hrvatskom kazališnom festivalu

TJEDAN SMIJEHA Urnebesna i dirljiva predstava 'Ja, tata!' na najvećem hrvatskom kazališnom festivalu
Kerekesh teatar

Predstava 'Ja, tata!' (Teatar Exit Zagreb) na rasporedu je 8. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu u 20 sati i 30 minuta.

Jubilarno 10. izdanje Tjedna smijeha i ove će se godine održati diljem Varaždinske županije. U deset dana održavanja (8. – 17. ožujak) gledat će se 55 predstava – komedija Kerekesh Teatra i gostiju.

Predstava 'Ja, tata!' (Teatar Exit Zagreb) na rasporedu je 8. ožujka u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu u 20  sati i 30 minuta.

U ovoj urnebesnoj i dirljivoj ispovijedi gledamo čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet.

Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: 'Dragi, koje je boje trudnoća?', njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: 'Što to danas znači biti tata?' i 'Zašto uopće imamo djecu?', ako niste sigurni 'Kakav porod želite?' ili 'Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?', 'Ja, tata!' dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.

Predstava je namijenjena svima koji tek planiraju postati roditelji, onima koji to ni pod koju cijenu ne žele biti, ali i onima koji roditelji već jesu.

Tekst potpisuje Bjarni Haukur Thorsson, za režiju je zaslužan Boris Kovačević, a jedinu i glavnu ulogu igra Rakan Rushaidat.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!