Vijesti / Kultura

ALITA: ANĐEO BORBE

U Kino Gaj stiže još jedan filmski spektakl, akcijski SF 'Alita: Anđeo borbe'!

U Kino Gaj stiže još jedan filmski spektakl, akcijski SF 'Alita: Anđeo borbe'!
Kino Gaj

Film će se u Kinu Gaj prikazivati u četiri navrata...

Trostruki dobitnik nagrade Oscar James Cameron i Robert Rodriguez stvorili su novu klasičnu junakinju u filmu Alita: Anđeo borbe.

Film će se u Kinu Gaj prikazivati u četiri navrata, 21., 24. i 26. veljače s početkom u 20 sati i 30 minuta te 22. veljače s početkom u 18 sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Alita: Anđeo borbe'

Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi. Aliti je sve novo, svako iskustvo joj je prvo. Dok uči navigirati svojim novim životom i ulicama Iron Cityja, Iro je pokušava zaštititi od njezine misteriozne prošlosti, dok joj njezin novi prijatelj s ulice, Hugo, pokušava pomoći da se sjeti svoje prošlosti. Između njih dvoje se počne razvijati sve veća zaljubljenost, sve dok smrtonosne snage ne dođu po Alitu i krenu narušavati njezine novostečene odnose. Tada Alita otkriva da ima izvanredne borilačke sposobnosti koje može iskoristiti kako bi spasila svoje voljene. Odlučna da otkrije istinu o svom porijeklu, Alita kreće na put koji će je voditi u borbu protiv nepravdi ovog mračnog, korumpiranog svijeta.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!