Vijesti / Kultura

190 GODINA RADA

SRIJEDA U MUZEJU Razgledajte izložbu 'Glazbena škola u Varaždinu - 190 godina djelovanja' uz vodstvo autorice Jelene Rančić

SRIJEDA U MUZEJU Razgledajte izložbu 'Glazbena škola u Varaždinu - 190 godina djelovanja' uz vodstvo autorice Jelene Rančić
Gradski muzej Varaždin

Prigodna izložba o 190 godina rada varaždinske Glazbene škole otvorena je u prosincu prošle godine kao posveta učiteljima i učenicima, glazbenicima i skladateljima.

U sklopu Srijede u Muzeju, koja je na rasporedu 13. veljače, u palači Sermage  organizira se razgled izložbe 'Glazbena škola u Varaždinu - 190 godina djelovanja', uz vodstvo autorice Jelene Rančić, kustosice u GMV-u.

Prigodna izložba o 190 godina rada varaždinske Glazbene škole otvorena je u prosincu prošle godine kao posveta učiteljima i učenicima, glazbenicima i skladateljima i svima onima koji su kroz to razdoblje osnovali, održali i vodili ovu znamenitu varaždinsku obrazovno-kulturnu ustanovu.

- Dvjestotinjak izloženih predmeta iz fundusa Gradskog muzeja Varaždin i Glazbene škole u Varaždinu svjedoče o povijesnom razvoju te institucije, kao i o njenoj ulozi u stvaranju glazbenog života u Varaždinu - stoji u priopćenju.

Razgled izložbe počinje u 19 sati, a ulaz je besplatan.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!