Vijesti / Kultura

MULA

KINO GAJ Legendarni Clint Eastwood ponovo na velikim ekranima u filmu 'Mula'!

KINO GAJ Legendarni Clint Eastwood ponovo na velikim ekranima u filmu 'Mula'!
Kino Gaj

Film 'Mula' će se u Kinu Gaj prikazivati u tri navrata

Dobitnik nagrade Oskar Clint Eastwood se prvi put nakon 2009. godine i filma Gran Torino nalazi na dvije strane, redateljskoj i glavnoj ulozi. Clint Eastwood režirao je film Mula prema scenariju Nicka Schenka koji je inspiriran člankom iz New York Times Magazina.

Film će se u Kinu Gaj prikazivati u tri navrata, 7., 8. i 9. veljače, a u svim terminima početak je 20 sati i 30 minuta.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'Mula'

Eastwood je u ulozi Earla Stonea, čovjeka u svojim osamdesetima koji je bankrotirao, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju "teret", a njega proglase glavnim rukovoditeljem. Earl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Colina Batesa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Earlove pogreške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te pogreške prije nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video