Vijesti / Kultura

JOŠ MALO

'UFURAJ SE I PUKNI' Prva hrvatska komedija bez fige u džepu od 4. travnja u kinima

'UFURAJ SE I PUKNI' Prva hrvatska komedija bez fige u džepu od 4. travnja u kinima
PR foto

- To je komedija u pravom smislu te riječi. Ako vam je dosta hrvatskih komedija na kojima se ne smijete ili se smijete premalo, dopustite nam da vas nasmijemo. Prva hrvatska komedija bez fige u džepu!

Krajem ožujka 2019. godine u Cinestar kina stiže film 'Ufuraj se i pukni' redatelja Ljubomira Kerekeša, a početkom mjeseca stigao je prvi službeni trailer za film.

Radi se o prvom filmu nagrađivanog i poznatog hrvatskog glumca i kazališnog, a sada i filmskog redatelja Ljubomira Kerekeša, koji će premijere imati 25. ožujka u Varaždinu i 26. ožujka u Zagrebu, a nakon toga glumci će putovati diljem Hrvatske i promovirati film koji nakon pretpremijera možete pogledati u svim kinima od 4. travnja 2019.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- To je komedija u pravom smislu te riječi. Ako vam je dosta hrvatskih komedija na kojima se ne smijete ili se smijete premalo, dopustite nam da vas nasmijemo. Prva hrvatska komedija bez fige u džepu! Skoro prema istinitom događaju! - stoji u najavi.

Redatelj filma je Ljubomir Kerekeš, dok je za scenarij zadužen Jan Kerekeš.

- Komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo (Zoran Pribičević) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno (Jan Kerekeš) je brat koji ne može normalno izgovoriti č, ž, š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica.

Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka (Ljubomir Kerekeš) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. 

Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari.

Caffe bar 'Savannah' je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled - stoji u najavi filma.

 

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!