Vijesti / Kultura

TRAILER JE 'VANI'

JOŠ MALO! Prvi varaždinski dugometražni film Kerekesh teatra 'Ufuraj se i pukni' uskoro u kinima

JOŠ MALO! Prvi varaždinski dugometražni film Kerekesh teatra 'Ufuraj se i pukni' uskoro u kinima
PR foto

'To je prva hrvatska komedija bez fige u džepu, skoro prema istinitom događaju. U traileru nema najboljih fora, one su u filmu, koji nije za festivale, nego za publiku'.

Kerekesh teatar predstavio je prvi trailer za film 'Ufuraj se i pukni' koji će premijerno biti prikazan u ožujku 2019. godine.

- Pogledajte prvi trailer našeg filma, komedije 'Ufuraj se i pukni' koja uskoro stiže u kina diljem Hrvatske! To je prva hrvatska komedija bez fige u džepu, skoro prema istinitom događaju. U traileru nema najboljih fora, one su u filmu, koji nije za festivale, nego za publiku - stoji u objavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Redatelj filma je Ljubomir Kerekeš, dok je za scenarij zadužen Jan Kerekeš.

- Komedija o braći Prišt koja se nađu na prekretnici života i pripremaju se za studij glume. Krešo (Zoran Pribičević) je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno (Jan Kerekeš) je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica.

Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka (Ljubomir Kerekeš) koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. 

Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari.

Caffe bar 'Savannah' je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled - stoji u najavi filma.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video