Vijesti / Kultura

U KINU GAJ

SMRTONOSNI STROJEVI Nova epska avantura iz pera Petera Jacksona dolazi na velika platna!

SMRTONOSNI STROJEVI Nova epska avantura iz pera Petera Jacksona dolazi na velika platna!
Kino Gaj

Film Smrtonosni strojevi u Kinu Gaj prikazat će se u četiri navrata...

Epska fantastika vraća se na velike ekrane i to kroz viziiju Petera Jacksona, koji je ovog puta pisao scenarij, dok je redateljsku palicu preuzeo Christian Rivers.

Film Smrtonosni strojevi u Kinu Gaj prikazat će se u četiri navrata, 18. prosinca u 20 sati i 30 minuta, te 20., 21. i 22. prosinca s početkom u 18 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Više o filmu Smrtonosni strojevi

Prozor u svijet fantastike kakav zna stvoriti samo Peter Jackson. Senzacionalna epska avantura na velike ekrane stiže krajem ove godine.
Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens.

Tisuće godina nakon što su kataklizmički događaji izbrisali civilizaciju kakvu danas poznajemo, čovječanstvo se prilagodilo novonastalim uvjetima i razvio se novi način života. Gigantski mobilni gradovi sada haraju Zemljom u obliku smrtonosnih strojeva i gospodare manjim naseljima, osvajajući predio po predio. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), iz londonskog Lower Tier-a, uslijed susreta s opasnim bjeguncem Hesterom Shawom (Hera Hilmar), nalazi se u borbi za vlastiti opstanak. Neočekivani dvojac čiji se putevi nikada nisu trebali sresti, spoj je potpunih suprotnosti koje čine nevjerojatan savez, predodređen da promjeni tijek budućnosti.

Smrtonosni strojevi zapanjujuća je nova epska avantura, nastala u režiji majstora specijalnih efekata, Oscarovca Christiana Riversa (King Kong), a prema istoimenoj, nagrađivanoj književnoj sagi iz 2001., pisca Philipa Reevea. U producentskom timu, uz izvršne producente Boyensa i Kena Kaminsa (Hobit trilogija), i druga su poznata imena poput Zanea Weinera (Hobit trilogija), Amande Walker (Hobit trilogija), Deborah Forte (Goosebumps), te Walsha i Jacksona.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video