Vijesti / Kultura

FOTO Otvorena izložba radova polaznika Škole slikanja Galerije Klarić

FOTO Otvorena izložba radova polaznika Škole slikanja Galerije Klarić
Galerija Klarić

Voditelj Edukacijskog centra Ignac Klarić zahvalio se polaznicima na marljivom i predanom radu te pozvao sve prisutne na razgledavanje postava...

U subotu, 1. prosinca, povodom proslave Dana grada Varaždina u prostorijama Edukacijskog centra Galerije Klarić pred mnogobrojnom publikom, otvorena je izložba radova polaznika Škole slikanja.

- Polaznici su, zahvaljujući stručnom likovnom vodstvu varaždinskog akademskog slikara i profesora Živka Skuhala, za vrijeme trajanja nastavnog programa, vrlo kvalitetno svladali tehniku slikanja uljanim bojama na platnu - stoji u priopćenju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Voditelj Edukacijskog centra Ignac Klarić zahvalio se polaznicima na marljivom i predanom radu te pozvao sve prisutne na razgledavanje postava, da se sami uvjere u izuzetne rezultate dvomjesečnog rada i kvalitetu izloženih radova.

Podijelivši polaznicima katalog izložbe, pozvao je sve one koji su zainteresirani i žele naučiti crtati i slikati ili razvijati svoj likovni talent, da se priključe novoj grupi koja u proljeće počinje sa radom.

Prof. Živko Skuhala čestitao je polaznicima na sjajnim rezultatima, na uloženom trudu i zalaganju u ispravnom svladavanju tehnika crtanja i slikanja.

Uz poziv na daljnji razvoj i usavršavanje na svom likovnom putu, proglasio je izložbu otvorenom.

- Sve informacije u vezi sa školom mogu se dobiti radnim danom od 9 do 12 i od 17 do 19 sati (subotom od 9 do 12) u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu ili na telefone 042/321-566 i 091/1400-160 - stoji u priopćenju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video