Vijesti / Kultura

HRAM KULTURE

RASPORED Brojni koncerti i predstave 'Luđak i opatica' i 'Filoktet' očekuju vas u varaždinskom kazalištu

RASPORED Brojni koncerti i predstave 'Luđak i opatica' i 'Filoktet' očekuju vas u varaždinskom kazalištu
Marko Jurinec/PIXSELL

Mjuzikl 'Glazba srca mog' Marine Pejnović na rasporedu je 3. i 4. prosinca u 18 sati na Velikoj sceni...

Donosimo vam tjedni raspored varaždinskog HNK.

Mjuzikl 'Glazba srca mog' Marine Pejnović na rasporedu je 3. i 4. prosinca u 18 sati na Velikoj sceni. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U četvrtak, 6. prosinca, u 11 sati u Velikoj koncertnoj dvorani na rasporedu je svečana sjednica Gradskog vijeća povodom proslave Dana grada Varaždina.

Koncert Komornog sastava Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske na rasporedu je u četvrtak, 6. prosinca, u 19.30 sati.

U petak, 7. prosinca, u 19.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se humanitarni koncert 'Pruži mi ruku'. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Na Sceni Zvonimira Rogoza u petak, 7. prosinca, u 20 sati na rasporedu je predstava Stanislawa Ignacyja Witkiewicza 'Luđak i opatica'. Ulaznice možete kupiti u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Klub Europa media u subotu, 8. prosinca, u 11 sati rezerviran je za Koncert uz kavu.

Koncert tamburaškog orkestra Centra tradicijske kulture Varaždin na rasporedu je u subotu, 8. prosinca, u 20 sati na Velikoj sceni. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U subotu, 8. prosinca, u Velikoj koncertnoj dvorani održat će se koncert Varaždinskog glazbenog obrtničkog društva. Koncert počinje u 18 sati.

U nedjelju, 9. prosinca, na Velikoj scenu u 11 i 12.30 sati održat će se predstava Zlatka Krilića 'Jaje'. Predstava je za djecu djelatnika Vidnije.

Predstava 'Jaje' Zlatka Krilića na rasporedu je u nedjelju, 9. prosinca, na Velikoj sceni u 14 sati. Predstava je za djecu djelatnika Varkoma.

U nedjelju, 9. prosinca, u 19.30 sati Velika koncertna dvorana rezervirana je za 2. koncert sezone Varaždinskog komornog orkestra.

Maturalni koncert učenika GŠ Varaždin održat će se u ponedjeljak, 10. prosinca, u 19 sati u Klubu Europa media.

U utorak, 11. prosinca, u 19.30 sati Velika scena rezervirana je za predstavu 'Filoktet'. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video