Vijesti / Kultura

RASPORED Provjerite što vas sve ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu

RASPORED Provjerite što vas sve ovog tjedna očekuje u varaždinskom kazalištu
Fran Garafolić

Predstavu 'Luđak i opatica' možete pogledati u utorak u 20 sati...

Donosimo tjedni raspored varaždinskog HNK!

U utorak, 20. studenog, u 10 sati na Velikoj sceni na rasporedu je predstava 'Jaje' Zlatka Krilića. Predstava je samo za škole.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na sceni Zvonimira Rogoza u utorak, 20. studenog, održat će se predstava Stanislawa Ignacyja Witkiewicza 'Luđak i opatica'. Predstava počinje u 20 sati. Ulaznice su u slobodnoj prodaji i na kartice Kluba prijatelja kazališta.

Klub Europa media u srijedu, 21. studenog, u 15 sati rezerviran je za sastana Predsjedništva HDZ-a.

U srijedu, 21. studenog, u 18 sati na Velikoj sceni održat će se koncert 'Vječnih melodija'u izvedbi solista zagrebačkog gradskog kazališta 'Komedija' i Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Povod je dvadeseta obljetnica osnutka Zajednica žena 'Katarina Zrinski' HDZ-a Varaždinske županije i grada Varaždina. Dio ulaznica u slobodnoj prodaji.

Velika scena rezervirana je u četvrtak, 22. studenog, za program Centra tradicijske kulture Varaždin. Program počinje u 19 sati, a ulaznice su u slobodnoj prodaji.

U subotu, 24. studenog, u 19.30 sati na Velikoj sceni na rasporedu je program Varaždinskog folklornog ansambla. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video