Vijesti / Kultura

PREMIJERA

MAGIJA U KINU GAJ 'Čudesne zvijeri' ponovo na velikom platnu, Dumbledore i Scamander u lovu su na Grindelwalda

MAGIJA U KINU GAJ 'Čudesne zvijeri' ponovo na velikom platnu, Dumbledore i Scamander u lovu su na Grindelwalda
Kino Gaj

Film ćete moći pogledati u šest navrata...

Ljubitelji svijeta s kojim nas je upoznao jedan od najpoznatijih čarobnjaka na svijetu, Harry Potter, uskoro će moći uživati u još jednoj filmskoj poslastici prepunoj magije.

Riječ je o filmu Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, a u Kinu Gaj moći ćete ga pogledati u šest navrata, 15., 16., 17., 18., 20. i 24. studenog, a početak je u svim terminima u 20 sati i 30 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela

U novom nastavku Čudesnih zvijeri, pratimo Newta Scamandera i Albusa Dumbledorea u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gellertu Grindelwaldu. U knjizi Harry Potter i darovi smrti čitatelji su mogli saznati da su Albus i Gellert nekoć bili vrlo bliski, prije no što su postali najgori neprijatelji.

Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenarij i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija. Osjećaj magije je gotovo stvaran. Odlična ekipa koja stoji iza filma naslućuje kako je drugi nastavak Čudesnih zvjeri prava filmska poslastica koja se nikako ne smije propustiti.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video