Vijesti / Kultura

IZLOŽBA U INDIJI

Radovi Ive Šarić i Lile Herceg dio su izložbe koja će se početkom prosinca otvoriti u New Delhiju!

Radovi Ive Šarić i Lile Herceg dio su izložbe koja će se početkom prosinca otvoriti u New Delhiju!
Varazdinski.hr

Riječ je o projektu koji je 2015. započeo kao povezivanje hrvatskih i vijetnamskih umjetnika, a kroz izložbe je predstavljeno više od dvadeset hrvatskih umjetnika.

Izložba hrvatskih umjetnika Memories 3./other side project otvorit će se 2. prosinca u indijskom New Delhiju, u Niv art centru, a među izlagačima bit će i dvije Varaždinke, Iva Šarić i Lila Herceg.

Riječ je o projektu koji je 2015. započeo kao povezivanje hrvatskih i vijetnamskih umjetnika, a kroz izložbe je predstavljeno više od dvadeset hrvatskih umjetnika. Projekt vodi Marija Lopac, koja je ujedno i kustosica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Tema kojom se bavimo su sjećanja i kako ona utječu na nas, naš rad  i ono što mi jesmo - rekla je Lopac.

Na izložbi u New Delhiju predstavit će se već spomenute Iva Šarić i Lila Herceg, Iva Curić Mia Maraković, Petra Kriletić, Letricija Linardić, Helena Schultheis Edgeler i Marija Lopac.

Iva Šarić predstavit će se linorezom Red move. Riječ je djelu kojim stvara krugove u kojima dobiva privid beskraja, beskonačnosti u kojoj se gubi ideja o prostoru i vremenu.

e54ac6d5bd9c7ec1b0fa6744dbfe66b9.jpg?v=1

Lila Herceg predstavit će se instalacijom Glatka, mekana, nježna srčana petlja. Riječ je o umjetničkoj manifestaciji emocionalnog korijena - sjećanja.

af76a75e7581533b053fa1ee9d3640bd.jpg?v=1

Izložba je potpomognuta sponzorstvom Ministarstva kulture.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video