Vijesti / Kultura

PREMIJERNO U KINU GAJ

Hrvatski psihološki triler 'F20' u četvrtak i nedjelju u varaždinskom gradskom kinu

Hrvatski psihološki triler 'F20' u četvrtak i nedjelju u varaždinskom gradskom kinu
Kino Gaj

Iako u filmu gledamo mlade glumce u glavnim ulogama, film je, prema kritici, više no zadovoljavajući...

Najnoviji film nagrađivanog hrvatskog redatelja Arsena Antona Ostojića, autora 'Te divne splitske noć', 'Ničijeg sina' i 'Haliminog puta', ovaj put nam donosi sasvim neočekivanu priču rađenu u potpuno nezavisnoj produkciji, s mladim, još neotkrivenim glumcima u glavnim ulogama.

Napeti psihološki triler F20 možete pogledati u Kinu Gaj dva navrata, 27. i 30. rujna, a početak je u oba termina u 20 sati i 30 minuta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 15 godina.

Fotografija Kino Gaj.

Više o filmu 'F20'

F20 je napeti psihološki triler o mladoj djevojci Martini (debitantica Romina Tonković) koja ljeti raznosi pizze radeći u pizzeriji svog stogog oca (igra ga Mladen Vulić). Raznoseći pizze, Martina upoznaje stidljivog mladića Filipa (Filip Mayer iz "Zagonetnog dječaka") koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Nakon što Martina nagovori Filipa da ukradu novac njenom ocu i pobjegnu na Zrće, njihova nevina ljetna avantura se ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru. F20 je film s neočekivanim obratima, za koji su neke scene snimane na Zrću, na kojem je radilo desetak kaskadera, film u kojem se predstavlja najnoviji glazbeni hit perspektivnog benda "Mr. Albino", u kojem su prizori iz još neobjavljene hrvatske video igre "SCUM", te domaći film koji će svakako iznenaditi publiku svojom svježinom, atraktivnošću i emocijama. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video