Vijesti / Kultura

MEĐUNARODNI FESTIVAL U SRBIJI

GLUMAČKO MAJSTORSTVO Filip Eldan osvojio nagradu za glumu i animaciju u predstavi 'Jaje'

GLUMAČKO MAJSTORSTVO Filip Eldan osvojio nagradu za glumu i animaciju u predstavi 'Jaje'
Darko Gorenak

Varaždinsko 'Jaje' selektirano je u natjecateljski program Festivala između 260 prijavljenih predstava, a 'naš' je glumac pokupio i nagradu...

Dječja i lutkarska scena HNK u Varaždinu izvela je predstavu 'Jaje' autora Z. Krilića na 25. Međunarodnom festivalu kazališta za djecu uz srpskoj Subotici. Riječ je o svjetskom kazališnom festivalu na kojem se dodjeljuje Grand prix za najbolju predstavu u cjelini, nagrada za najbolju režiju, scenografiju originalni glazbu, nagrada za najbolje estetsko i tehnološko rješenje lutaka, te pet ravnopravnih nagrada za glumačko majstorstvo.

Varaždinsko 'Jaje' selektirano je u natjecateljski program festivala između 260 prijavljenih predstava (u konkurenciju je ušlo 16 predstava), a glumac Filip Eldan dobio je nagradu za glumu i animaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U okviru IPA Susjedskog programa Srbija - Mađarska (projekt THEATRO - Kazališna umjetnost kao regionalno središte za dječju socijalizaciju), predstava 'Jaje' gostovala je i u Kazalištu lutaka Kövér Béla iz Segedina (Kövér Béla Bábszínház).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video